Causa har fusjonert. Sammen med de flinkeste i bransjen bygger vi nå Aider.

Andreas Vik og Knut Grotli er de tidligere lederne til henholdsvis BDO Regnskap og PwC Norge. Da de bestemte seg for å bygge et nytt selskap november 2018, gjorde de analyser av de fremste regnskapsmiljøene i Norge. Av disse var det Causa som fikk tilbudet om å bli med.

Causa hadde gjort noen smarte valg underveis: Først ute på moderne regnskapsteknologi, modige satsinger i Mosjøen, høy grad av serviceinnstilling, og dypere faglig utvikling innenfor spesifikke bransjer.

Vi i Causa valgte å takke ja til dette, fordi vi så en unik mulighet til å ta steget opp. Aidersamarbeidet gjør oss sterkere på felt som robotisering/kunstig intelligens, outsourcing av regnskapsfunksjoner, ledelse, og mye mer.

For Causas kunder betyr det at vi har flere muligheter til å hjelpe dere med flere folk og enda mer kunnskap.

Til Aiders sterke kompetansemiljøet kommer det nå over flere tungvektere, blant annet lederen av PwC Accounting (Øst), Lars Bratberg, og nasjonalt systemansvarlig i BDO, Nina Abrahamsen. Andre topp folk har også signert og vi ser etter flere dyktige medarbeidere.

Aider gir oss kraft til å videreføre og utvikle Causas beste sider.

Til høyre har vi svart på de vanligste spørsmålene i forbindelse med fusjonen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Ofte stilte spørsmål:

For å markere at vi blir et nytt fellesskap tar vi et nytt navn: AIDER. En Aider er et klatreverktøy som hjelper deg når du ikke kan friklatre lengre. Den gir deg et ekstra fotfeste og hjelper deg raskere og tryggere oppover. Ordet kommer opprinnelig fra latin og betyr å hjelpe.

Det er den type regnskapsfører vi vil være. En aider er en medarbeider i regnskapshuset Aider som i likhet med klatreverktøyet hjelper sine medarbeidere og kunder; en uredd person som trives aller best når kunden lykkes.

Vi driver med regnskap og de tjenestene som springer ut av dette. Vi er kompetanse- og teknologidrevne og skreddersyr gjerne våre tjenester og systemer slik at kundene sparer tid og penger. Der andre liker å bli så store som mulig, kommer vi med energi, teknologi og ekstra service.

Vi kommer til å forsterke satsingene på kjerneområdene våre helse, gründere, transport og industri, men få flere satsingsområder i tillegg, f.eks. eiendom og outsourcing av regnskapstjenester i større selskap.

For våre eksisterende kunder betyr det i det praktiske ingenting annet enn at oppdragsavtaler og eposter snart kommer fra en annen epostadresse og med en annen logo. Nettsiden vår videresender besøkende hit og LinkedIn/Facebook-siden endres til Aider.

Som i Causa kommer vi fortsatt til å satse på å bruke moderne teknologi til verdiskapning for kundene. Om noe endrer seg, så er det at har vi fått inn mye tung kompetanse som kommer kundene til gode.

Så hyggelig! Send oss en epost til post@aider.no!

Vi ser frem til å høre fra deg.

Flott! Vi er i vekst og ser oss om etter dyktige folk som har lyst til å være med på å bygge Norges råeste regnskapshus. Her har du muligheten til å jobbe med de flinkeste i bransjen og virkelig å utvikle deg.

Send en epost til HR-lederen vår på fred@aider.no og så tar vi opp tråden derfra.

Alle Causas avtaler fortsetter selvfølgelig i Aider. Det eneste som endrer seg er at vi har fått inn flere knallgode folk som hjelper oss å satse enda mer på våre avtaler.

Er du medlem av Norsk Kiropraktorforening, Eureka, Aleap, Norsk Skuespillerforbund eller Norske Dansekunstnere, så send oss en mail på post@aider.no.

Vi gleder oss til å høre fra deg.

Her kan du logge deg inn i Visma eAccounting.

Her kan du logge deg inn i Tripletex.

Du kan følge Aider her på hjemmesiden og LinkedIn.

Fysisk er vi hittil lokalisert i Oslo, Mosjøen, Hamar og Stavanger og vi jobber nettbasert med kunder over hele landet.

Mail oss på post@aider.no om det er noe vi ikke har gitt svar på her. Vi ser frem til å høre fra deg.