AiderAider

Regnskap og administrasjon for frisører

Driver du frisørsalong i Stavanger-regionen? Vil du heller bruke tid på kundene dine enn på regnskap? Sett ut tall og knot til noen som forstår deg – og få gode råd på kjøpet.

Synes du regnskap er et tidssluk? Noe herk som (dessverre) bare må gjøres. Sannsynligvis har du mer enn nok med å sørge for at salongen går rundt, at de ansatte trives – og at du tiltrekker deg nye talenter.

Men visste du at vi i kompetansehuset Aider kan hjelpe deg med alt fra regnskap til personalrutiner? Kanskje er det derfor vi etter hvert er blitt en foretrukken partner for mange av landets frisører.

TA KONTAKT

Hanne Ødegård Ramsli

HR Rådgiver

91685609

Knoting med regnskap? Det synes vi du skal få slippe

Her er bare noe av det vi kan hjelpe deg med:

Vil du sette ut hele økonomifunksjonen til oss, er det fullt mulig. Og gode råd for den daglige driften? Det har vi alltid på lager.

Få en mer effektiv arbeidshverdag

Selv om du vil gjøre mest mulig selv, kan vi legge til rette for at det blir enklere for deg – enten gjennom smarte rutiner eller moderne systemer. Men som kompetansehus kan vi også så mye mer: Med regnskapet ditt i hånden kan vi hjelpe deg å øke inntjeningen og bedre effektiviteten. 

Vi kjenner frisørbransjen godt. Vi vet hvor skoen ofte trykker og saksen glipper – og har kompetansen til å løse det.

aider regnskapsføreren

- Her i Stavanger har vi til og med rådgivere med erfaring fra frisøryrket. Fordi vi forstår frisørhverdagen, vet vi også hvordan vi kan gjøre den enklere, sier Mari.

Få hjelp der du trenger det mest

Så, vil du heller tenke på andre ting enn regnskap og administrasjon? La oss fikse det. Har du systemer som ikke snakker sammen? No problem – vår egen tech-avdeling skrur til de rette boltene. 

Hva og hvor mye du vil outsource, er helt opp til deg. Kanskje vil du bare ha gode råd om hvordan du får mest ut av dine ansatte, eller hvordan du tiltrekker nye, flinke folk? Kanskje vil du sette ut hele HR-jobben til en av våre dyktige HR-folk. Hvordan du vil bruke vår kompetanse, er ditt valg.

Klar for en hverdag hvor du får mer tid til å skape verdi? Vil du få gode råd om alt fra mersalg til hvordan du kan effektivisere driften?

Siden vi tross alt er frisørenes beste venn, møter vi deg gjerne på din hjemmebane. Holder du til i Stavanger-regionen, så ta kontakt med Mari eller Hanne. Vi besøker deg i salongen – og sammen legger vi en plan! 🤝