Karriere

Vi i Aider tror at regnskapsbransjen må redefineres. Og at det er vi som skal gjøre det. Sammen skal vi bygge Norges råeste kompetansehus. Da nytter det ikke bare med flinke folk – vi må ha de flinkeste. Folk med forretningsforståelse, kompetanse og energi. Kanskje er du en av dem?

Vi legger opp veien. Sammen.

I Aider er du en del av denne gjengen: engasjerte, motiverte mennesker med et genuint ønske om å hjelpe kunden. For oss er ingenting så gøy som å se kundene lykkes. Dette gjøres gjennom kompetanse og tillit. I Aider bygger vi begge deler.

Vi tror ikke det er andre arbeidsgivere i Norge som vil at du skal nå dine mål like mye som Aider. Hos oss er det korte beslutningslinjer. Vi rapporterer nedover – og hjelper folk oppover. Fortell oss hvor du ser deg selv om fem år, så legger vi opp veien.

Les mer om karrieremuligheter i Aider

Fremtiden er digital. Derfor er folk viktigst.

Aidere er uredde og kompetente folk. Vi skreddersyr systemer og arbeidsmetoder. Dette krever kreativitet og forståelse for at regnskap er blitt et serviceyrke, og at vi alle er rådgivere. Hos oss jobber det derfor spesialister innen både regnskap og økonomi – men også bedrift- og systemutvikling.

Vi er helt i forkant av teknologiutviklingen, men ikke for teknologiens skyld. Vi har systemer som jobber for oss, ikke motsatt. Vi automatiserer for å kunne gi mer ansvar tilbake til regnskapsføreren. Systemene våre frigjør og sparer tid, slik at hver medarbeider får mer komplekse oppgaver – og kan skape mye mer verdi.

Fremtiden er digital. Derfor investerer Aider i mennesker.

I denne videoen oppsummerer vi lanseringen av Aider i 2020 - en dag med mye energi og begeistring:

La oss ta en prat om deg! Kontakt oss – eller se våre ledige stillinger her