Aider i Bærum søker en erfaren og engasjert HR- og lønnsrådgiver

Vi i Aider tror at regnskapsbransjen må redefineres, og at det er vi som skal gjøre det. Da nytter det ikke bare med flinke folk – vi må ha de flinkeste. Folk med forretningsforståelse, kompetanse og energi. Kanskje er du en av dem?

Vil du bli vår nye kollega? Kontakt oss

Aidere er uredde og kompetente. Vi skreddersyr systemer og arbeidsmetoder. Dette krever kreativitet og forståelse for at lønn og regnskap er et serviceyrke, og at vi alle er rådgivere. Vi ligger helt i forkant av teknologiutviklingen, men ikke for teknologiens skyld. Systemene våre frigjør og sparer tid, slik at hver medarbeider får mer komplekse oppgaver – og kan skape mye mer verdi.

Aider har i dag over 200 ansatte og åtte kontorer fra Mosjøen i nord til Kristiansand i sør – og vi har over 2000 kunder fra hele landet.

Fremtiden er digital. Derfor investerer Aider i mennesker

Vi søker etter deg som vil være med oss på ferden fremover. Du er en lønnsrådgiver med minimum 3 års erfaring fra lønnsområdet – og er en person som trives i dialog med kunder og er nysgjerrig på nye systemer og løsninger. Vi ser spesielt etter deg som har erfaring med utenlandslønn.

Som kollega trives du med nye utfordringer, og liker å jobbe i et dynamisk miljø med høyt tempo. Du byr på deg selv og bidrar til å gjøre kollegaene dine gode. Du finner gode løsninger, tar ansvar, og liker å tenke nytt. Aider kan tilby gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi ønsker at du skal nå dine mål!

Arbeidsoppgaver som inngår i din rolle

  • Ansvar for egen kundeportefølje inkludert oppstart av nye kunder
  • Lønnskjøring, avstemming og rapportering
  • Rådgivning og fagsupport til kunder og ansatte

Dine kvalifikasjoner

  • Minimum 3 års erfaring fra lønnsområdet
  • Kunnskap, interesse for og innsikt i lover og forskrifter relevant for HR og personal
  • God IT-forståelse og erfaring fra ulike lønnssystemer
  • Serviceinnstilt og løsningsfokusert
  • Ansvarsbevisst og pålitelig
  • Liker å være i kontakt med kundene
  • Kommuniserer svært godt på både norsk og engelsk

Hvorfor Aider?

Vi vokser, og vi vokser fort. Vi tør å påstå at vi er et av de raskest voksende kompetansehusene i Norge. Det skjer spennende ting hos oss hele tiden, og som en del av vårt team vil du bli med på en lærerik og morsom reise.

Våre kunder er profesjonelle og har store forventninger til oss –det gjør oss skjerpet. Du blir en del av et fagsterkt lønnsteam der vi står sammen om å løse oppgavene og gjør hverandre gode.

 

Høres dette interessant ut?

Ta kontakt med Linda, som er kontorleder i Bærum. Du kan ringe henne på telefon 932 22 391 – eller sende henne en e-post på linda@aider.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknader behandles fortløpende. Tiltredelse etter avtale.

Vi i Aider skal gjøre det komplekse enkelt – for alle vi møter, hver eneste dag. Fremtiden handler om å hjelpe, utvikle og begeistre. Vi er klare! Er du?