Bilde av en kvinne og en mann som sitter i en sofa og smiler

Aider på Rjukan søker engasjert HR- og lønnsrådgiver

Vi i Aider tror at regnskapsbransjen må redefineres, og at det er vi som skal gjøre det. Da nytter det ikke bare med flinke flok – vi må ha de flinkeste. Folk med forretningsforståelse, kompetanse og energi. Kanskje er du en av dem?

Aidere er uredde og kompetente folk. Vi skreddersyr systemer og arbeidsmetoder. Dette krever kreativitet og forståelse for at regnskap er blitt et serviceyrke, og at vi alle er rådgivere.

Vi er helt i forkant av teknologiutviklingen, men ikke for teknologiens skyld. Vi har systemer som jobber for oss, ikke motsatt.

Vi automatiserer for å kunne gi mer ansvar tilbake til regnskapsføreren. Systemene våre frigjør og sparer tid, slik at hver medarbeider får mer komplekse oppgaver – og kan skape mye mer verdi.

Aider har i dag snart 300 ansatte og 11 kontorer fra Mosjøen i nord til Kristiansand i sør – og vi har over 3000 kunder fra hele landet.

TA KONTAKT

Berit Rongsjord

Kontorleder • Rjukan • autorisert regnskapsfører

95 17 35 63

Vi i Aider skal gjøre det komplekse enkelt – for alle vi møter, hver eneste dag. Fremtiden handler om å hjelpe, utvikle og begeistre. Vi er klare! Er du?

To damer som ser på en laptop

Fremtiden er digital. Derfor investerer Aider i mennesker

Vi søker etter deg som vil være med oss på ferden fremover. Du er en lønnsrådgiver med minimum 3 års erfaring fra lønnsområdet – og er en person som trives i dialog med kunder og er nysgjerrig på nye systemer og løsninger.

Som kollega trives du med nye utfordringer, og liker å jobbe i et dynamisk miljø med høyt tempo. Du byr på deg selv og bidrar til å gjøre kollegaene dine gode. Du finner gode løsninger, tar ansvar, og liker å tenke nytt. Aider kan tilby gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi ønsker at du skal nå dine mål!

Arbeidsoppgaver som vil inngå i din rolle:

  • Ansvar for egen kundeportefølje inkludert oppstart av nye kunder
  • Lønnskjøring, avstemming og rapportering
  • Rådgivning og fagsupport til kunder og ansatte

 

Dine kvalifikasjoner

  • Kunnskap, interesse for og innsikt for lønn med lover og forskrifter relevant for HR og personal
  • God IT-forståelse og erfaring fra ulike lønnssystemer
  • Serviceinnstilt og løsningsfokusert
  • Ansvarsbevisst og pålitelig
  • Liker å være i kontakt med kundene
  • Kommuniserer svært godt på både norsk og engelsk

 

Mann som står på en perrong som kikker på mobiltelefon og smiler

Hvorfor Aider?

Vi vokser, og vi vokser fort. Vi tør å påstå at vi er et av de raskest voksende kompetansehusene i Norge. Det skjer spennende ting hos oss hele tiden, og som en del av vårt team vil du bli med på en lærerik og morsom reise.

Våre kunder er profesjonelle og har store forventninger til oss –det gjør oss skjerpet. Du blir en del av et fagsterkt lønnsteam der vi står sammen om å løse oppgavene og gjør hverandre gode.

Høres dette interessant ut?

Ta kontakt med Berit, som er kontorleder på Rjukan.  Du kan ringe henne på telefon 951 73 563 om du har spørsmål om stillingen – eller sende søknad til HR ved Hilde Furu hilde.furu@aider.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknader behandles fortløpende. Tiltredelse etter avtale.