AiderAider

Kirkelig fellesråd? Slik får du en enklere regnskapshverdag

Gjennom Aiders avtale med den Den norske kirke kan fellesråd knytte seg til oss uten å måtte gå ut med anbud selv. Kom raskt i gang – og få smarte løsninger skreddersydd for din hverdag!

Enkelt å komme i gang

Vår ferdigforhandlede avtale med DNK på lønn-, personal-, og regnskapstjenester betyr for det første at det er lett og rimelig for deg å komme i gang. Men samarbeidet betyr også at vi i Aider kjenner hverdagen din godt. Vi hjelper alt fra små menigheter til store fellesråd – og vi vet at ingen sokn er like. 

Derfor er også tjenesten vår 100 prosent skalerbar og passer til fellesråd i alle størrelser. Vi kan utføre deler av regnskapsarbeidet ditt, levere kun system – eller ta oss av alle oppgavene. Det er helt opp til deg.

 

Fellesrådet har aldri brukt mindre tid på regnskap: Les om erfaringene til Drammen kirkelige fellesråd

TA KONTAKT

Patricia Olsson

Regionsleder, Sørøst • Leder for salg og marked • Statsautorisert regnskapsfører

95 17 68 60 LinkedIn

Berit Rongsjord

Porteføljeleder • Statsautorisert regnskapsfører

95 17 35 63

Få et optimalisert system

Med Aider får du fremtidsrettede, trimmede løsninger som er laget og optimalisert for fellesrådene. Her får du altså bransjestandarden for optimale rutiner og samhandling – bygget på et fellesråd-domene. Og ønsker du sette ut jobben med regnskap eller lønn, har du oss som trygg partner i bakhånd.

– Vi setter stor pris på samarbeidet vårt med både kirken og fellesrådene. Vi jobber kontinuerlig med å gjøre løsningene våre stadig bedre for dem, og jo flere som er med, jo bedre er det for alle, sier Patricia Olsson, kundeansvarlig for Den norske kirke.

Kom i gang du også!

Fyll ut skjema og vi sender deg informasjon om de tjenestene du vil vite mer om.