AiderAider

Jobber du i et kirkelig fellesråd? Slik får du en enklere regnskapshverdag

Den norske kirke har valgt Aider som leverandør av lønn-, personal- og regnskapstjenester. Det betyr at du som fellesråd/sokneråd kan knytte deg til oss uten å måtte gå ut med anbud selv. Kom raskt i gang og få skreddersydde løsninger – levert av noen som forstår deg.

En enklere hverdag

Vår felles avtale med Dnk betyr at det er enklere for deg å få en hverdag som flyter lettere. Og da får du en økonomipartner som kjenner hverdagen din godt.

Vi i Aider hjelper alt fra små menigheter til store fellesråd – og vi vet at ingen sokn er like. Men vi ser også utfordringene som går igjen: kirkevergenes hektiske hverdag, økonomisystemer som kan være vanskelig å bruke og et ønske om bedre rutiner.

 

Leverer akkurat det du trenger

Vår tjenesteleveranse er 100 prosent skalerbar og passer til fellesråd i alle størrelser. Hva du ønsker å sette ut – og hva du vil gjøre selv – er helt opp til deg. Dere kan velge:

  • Fullservice: Vi leverer alt – både system og tjenester knyttet til regnskap, lønn og HR. Sett det ut til oss og får mer tid til diakoni, sosialt arbeid og alt imellom.
  • Enkelte tjenester: Enten det er regnskap, lønn eller HR. Velg de tjenestene dere ønsker å sette ut, så rigger vi et samarbeid som flyter godt.
  • Kun system: Vi har egne systemløsninger spesielt tilpasset menigheter og fellesråd. Gjør dere resten av arbeidet selv, har dere nå et effektiviserende fundament å gjøre det på. Og den tekniske hjelpen er bare en telefonsamtale unna.

TA KONTAKT

Borghild Hustad Berge

Senior Manager • Porteføljeleder

99 70 69 42 LinkedIn

Patricia Olsson

Regionsleder, Sørøst • Statsautorisert regnskapsfører

95 17 68 60 LinkedIn

- Uansett hva som passer akkurat din organisasjon, sørger vi for en rigg som gir deg mer tid til selve samfunnsoppdraget, sier Borghild Berge, porteføljeleder for Dnk.

Få et optimalisert system

Vi vet at det er viktig med systemer som bare funker. Med Aider får du fremtidsrettede, skreddersydde løsninger som er laget for, og tilpasset kirken. Systemene vi leverer, er:

  • Xledger: Vi tilbyr dette ERP-systemet til fellesråd – og det kan omfatte både regnskapstjenester og lønn.
  • SD Worx Lønn: Dette anbefaler vi som lønnssystem til større fellesråd. 
  • SD Worx HR: Vi tilbyr dette som HR-system, og systemet har støtte for en rekke nyttige tilleggsmoduler.
  • TID for fellesråd: Få TID integrert med både SD Worx og Xledger.

Systemene snakker naturligvis godt sammen, slik at du får en mest mulig brukervennlig og sømløs opplevelse.

Bedre oversikt og en enklere hverdag

Skulle du senere ønske å sette ut jobben med regnskap eller lønn, har du alltid oss som trygg partner i bakhånd. Og gode råd – om drift, rutiner, system eller økonomi generelt? De er aldri langt unna.

Vil du få bedre oversikt og en enklere hverdag? Med Aider som partner får du både system- og bransjekunnskap –til en fornuftig pris.

Aider holder regnskapskurs i regi av KA – og vi holder egne Xledger-kurs. Les mer om kursene her

aider regnskapsføreren

- Vi setter stor pris på samarbeidet vårt med både kirken og fellesrådene. Vi jobber kontinuerlig med å gjøre løsningene våre stadig bedre for dem, og jo flere som er med, jo bedre er det for alle, sier Patricia Olsson, kundeansvarlig for Dnk.

Vil du vite mer om avtalen mellom Aider og Den norske kirke? Ta kontakt med Borghild for mer informasjon og et trivelig tilbud.