En mann kontrollerer en asfaltleggende maskin

Vemax – fikk bedre totaloversikt med Aider

Aider har stor bredde og kan dekke alt fra regnskapsbehov i store konsern, til å bistå gründerselskaper med selskapsutvikling. Hos Vemax er de både regnskapsførere og rådgivere.

Trenger du en økonomisk rådgiver? Kontakt oss

Gode rådgivere

I selskapet Vemax AS og datterselskapet Vemax transport tilbyr Aider omfattende tjenester. Aider har konvertert det gamle økonomisystemet til Xledger, men de er også svært operative på rådgivningssiden. Åge Flohr, senior bedriftsrådgiver i Aider, forteller at i tillegg til å bistå med rådgivning, gjør de også selve jobben for bedriften.

– Når vi går så tungt inn, så er samarbeidet tillitsbasert. De gir oss på en måte tilgang til lommeboka si. Vi gjør regnskapet, selvsagt, men vi tar også ansvar for personalspørsmål og selskapsutvikling, sier Flohr.

Smilende mann ved sin kontorpult

Skaffer oversikt

Aider vokser kraftig og har spisskompetanse innen konsern og stordrift, outsourcing, prosjektbaserte selskaper og fellesråd. I tillegg tilbys tilpassede skybaserte løsninger, og selskapet holder seg oppdatert på den digitale utviklingen. Aider har høy kompetanse på Xledger-systemet, og gjennom tolv års bruk har de effektivisert egne løsninger, noe som også sparer kunden penger,

– For selskapene handler det ofte om å få oversikt over hva man taper og tjener penger på. For oss som driver med transportvirksomhet, så kan et bilregnskap bidra til å identifisere lønnsomheten på hver enkelt bil, forteller Veum.

 

Løsningsorienterte

– Alle typer kunder er velkomne hos Aider. Fra gründeren som nettopp har startet med én gravemaskin, til store konsern. Man føler seg ivaretatt og de er flinke til å være både fleksible og løsningsorienterte, avslutter Veum.