AiderAider
aider karrieremuligheter

Teknologi

Hvordan liker du å jobbe? I Aider snakker vi mye om at teknologien skal jobbe for menneskene – ikke motsatt. La oss forklare litt nærmere hva vi mener med akkurat det.

Vi skreddersyr og forenkler

Du har sikkert sett at vi kaller oss et kompetansehus. Det gjør vi fordi vi er like mye et teknologiselskap som et regnskapsbyrå. Men vi er ikke blant dem som skal tre bestemte systemer nedover hodet ditt. Vi har ingen tvangstrøyer å tvinge deg inn i. Det er ikke business-modellen vår.

Tvert imot. Det vi gjør, er å forenkle. Vi har tung systemkompetanse for å åpne opp og skape flyt. Vi skreddersyr løsninger som passer din arbeidsmetodikk.

Er du happy med timeføringssystemet du allerede har? Supert! Synes du logistikkapplikasjonen din funker godt nok? If it ain’t broke, don’t fix it. Men ville du helst hatt begge integrert mot ERP-systemet ditt? Alright, la oss hjelpe deg.

Best i klassen på integrasjoner?

Vi tør å påstå at vi er best i klassen på integrasjoner. Dette får vi til fordi vi i Aider har mange dyktige systemrådgivere og -arkitekter, som utvikler og syr sammen dine løsninger.

En dårlig holdt hemmelighet er at vi også har vårt eget lille utviklermiljø i Grasp Labs. Her sitter kodemagikerne og sørger for at systemene dine kan snakke sammen.

Valgfrihet på systemsiden er suksessformelen

Med vår tilnærming har du alltid valgfriheten. Behold systemene du trives med eller er avhengig av – og vi syr dem sammen med det som funker best for deg. Bare fortell oss hvordan du liker å jobbe, så setter vi fart på arbeidsprosessene dine.

Men det er så klart ikke bare integrasjoner vi gjør. Vi har for eksempel utviklet løsningene:

  • Aider Expense – reiseregninger gjort nesten latterlig enkelt
  • Aider Connect – et forsystem som skrur ned vanskelighetsgraden på ERP-systemet ditt
  • Aider Attach – en genial vedleggsfunksjon som automatisk leser inn rådata bare du sender det på mail

 

Teknologi som gjør folk bedre

Fellestrekkene ser du kanskje? Løsningene, som alt annet vi utvikler, er laget for å svare på helt bestemte behov. Du kommer til oss med et ønske, og vi fikser det. Litt forenkling her – litt mer funksjonalitet der. Kort sagt: teknologi som gjør folk enda bedre.

Snakk med oss i Aider om teknologi og systemløsninger

Vi vet det er en jungel av løsninger og systemer der ute. Men vi skal lede deg gjennom. Så, fortell oss – hvordan liker du å jobbe?
Snakk med oss om teknologi og systemløsninger