AiderAider

Bærekraftsrådgiving

Ønsker du at selskapet ditt skal bli mer bærekraftig? Få hjelp av oss i kompetansehuset Aider – enten du skal ta dine først steg på bærekraftsreisen, eller ønsker tips og råd langs veien.

Bærekraft er selvsagt et ønskelig og prisverdig mål i seg selv. Men det er også rett og slett bra business. Vi i Aider er overbevist om at en bærekraftig drift vil være avgjørende for å tiltrekke seg de flinkeste folka, spennende prosjekter og nye kunder. 

Usikker på hvor du skal begynne, hvordan du legger en smart bærekraftsstrategi – eller hvordan du kan synliggjøre arbeidet ditt eksternt? Uansett hvordan din bedrift ligger an fra før, kan vi i Aider hjelpe deg med alt fra kartlegging til videreutvikling.

TA KONTAKT

Sven Østebø

Leder for Bærekraftsrådgivning

98 54 57 81 LinkedIn

La oss skanne deg

Kanskje lurer du nettopp på hvordan dere ligger i løypa? Svaret får du hos oss: Vi har nemlig utviklet en egen bærekraftsskanner!

Teorien bak er sofistikert – gjennomføringen enkel. Etter en strukturert, halvtimes samtale med en av våre rådgivere sitter du igjen med en modenhetsscore for din virksomhet. Her får du vite hva dere er lovpålagt å gjøre, hva dere er gode på i dag – og hva dere bør jobbe videre med.

 

Vil du sjekke hvor skoen trykker?

Ta kontakt for en uforpliktende skanning av din bedrift!

- Både kunder, investorer og ansatte forventer stadig mer informasjon om hvordan bedrifter jobber med bærekraft. Har du ikke et bevisst forhold til dette i dag, kan det være lurt å få hjelp til å komme i gang, sier Sven Østebø, rådgiver i Aider.

Hos Aider får du hjelp med utvikling og oppfølging av bærekraftsarbeidet ditt. Vi kan også se til at du følger alle lovpålagte krav som stilles til din virksomhet.

Nysgjerrig på hvordan? Les mer om bærekraftsrapportering og åpenhetsloven her!

Vil du ta bærekraft på alvor – og ikke minst vise det til verden? Ta kontakt med Aider