AiderAider

Bærekraftsrapportering

Stadig flere selskaper opplever å bli spurt om hvordan de jobber med bærekraft. Spørsmålet kommer både i forbindelse med finansiering, rekruttering og salg. Er du forberedt på å svare? Og hva kan du egentlig dokumentere?

Vi i Aider er sikre på at denne utviklingen bare så vidt har begynt. Kravene til rapportering og dokumentasjon kommer til å bli større og flere – og det ønsker vi å forberede deg på. 

Kanskje er virksomheten din allerede i målgruppen for lovpålagt rapportering, som for eksempel Åpenhetsloven. Litt usikker? Ta kontakt med oss for å få vite nøyaktig hvilke krav som treffer din bedrift – og hva du må gjøre for å etterkomme dem.

TA KONTAKT

Sven Østebø

Leder for Bærekraftsrådgivning

98 54 57 81 LinkedIn

Ingrid Håverstad

Seniorrådgiver

97 51 86 76 LinkedIn

Frivillig rapportering

Selv om du enn så lenge ikke er pålagt å rapportere på bærekraftsarbeidet ditt, betyr det ikke at du ikke burde. Frivillig bærekraftsrapportering aktualiserer tematikken internt, hjelper deg å strukturere arbeidet – og viser verden at dere tar det på alvor.

- I en tid hvor mange selskaper prater om bærekraft, er metodisk rapportering beviset på at dere faktisk gjør noe, sier Sven Østebø rådgiver i Aider.

Finn dine KPIer

Skal du lykkes med bærekraftsarbeidet, er det viktig med regelmessig oppfølging. Vi i Aider kan hjelpe deg med å utvikle intern rapportering knyttet til utvalgte KPI-er – enten i egne rapporter eller som del av rapporteringen du allerede gjør. Det er helt opp til deg.

I tillegg til at rådgiverne våre er GRI-sertifiserte, jobber Aider tett sammen med Regnskap Norge for å kunne tilby NSRS-rapportering tilpasset små og mellomstore bedrifter.

Les Aider sin egen bærekraftsrapport her

Vil du komme i gang med bærekraftsrapportering, eller kanskje du bare har noen spørsmål? Ta kontakt med Aider