AiderAider

HR-system

Selv om HR dreier seg om mennesker, kan smart teknologi være til god hjelp. Velger du riktig HR-system, kan det både forenkle og effektivisere HR-arbeidet ditt. Usikker på hvilket system som passer din bedrift – eller trenger du hjelp med tilpasning eller oppsett? Aider hjelper deg.

Vi kjenner kundene våre godt. Vi ser hvor skoen som oftest trykker – og hva som skal til for å strømlinjeforme tungrodde rutiner og prosesser. Derfor har vi tatt oss av letingen, slik at du slipper, og funnet de beste systemene for de vanligste behovene.

HR-system for en bedre arbeidsplass

Et godt HR-system er litt som kart og kompass for en HR-ansvarlig. Ikke bare får du full oversikt over hele organisasjonen din, men gjennom smarte funksjoner kan du følge de ansatte gjennom hele arbeidsforholdet.

Er du et større selskap, ønsker du kanskje et system som over tid kan inspirere og utvikle dine mange ansatte. Er du en liten eller mellomstor bedrift, er det kanskje viktigst at du får hjelp til de praktiske tingene – som maler, personaldata og håndbøker.

Uansett hvordan bedriften din ser ut du er: Et godt HR-system frigjør tid du kan bruke på verdiskapende HR og ledelse – eller bare drive butikk. Slik bidrar det rett og slett til å utvikle en bedre arbeidsplass.

Aider får deg i gang

Med Aider som partner risikerer du ikke overveldende implementeringsprosjekter. Vårt team av HR-rådgivere og tech-folk sørger for at du er raskt oppe og går. Trenger dere hjelp med endringsprosesser også etter at dere er blitt kjent med systemet, så er vi der. Gode råd i hverdagen? Vi fikser det også.

Et smart HR-system utgjør en enorm forskjell i en HR-hverdag. Ved å strømlinjeforme prosesser får du mer tid til verdiskapende arbeid. – Karina Strandrak Belseth, partner og leder for HR i Aider

I Aider er vi opptatt av at du får et system som faktisk effektiviserer HR-arbeidet ditt. Får du en mer spennende jobbhverdag i tillegg, er det topp. HR-systemene vi leverer, bidrar til begge deler. For når du automatiserer bort tidkrevende, manuelle rutineoppgaver, kan du bruke energien din på å inspirere. Eller helt andre ting.

Fleksibelt og skalerbart

Vi kan tilby HR-systemer som gir deg kraftig og brukervennlig funksjonalitet til bruk gjennom hele medarbeiderreisen. Og trenger du et ekstra blikk på hvordan du kan utnytte systemets verktøykasse best mulig, stiller vi med tips og råd. Til sammen får du både en sparringspartner og et system som spiller HR og ledelse gode.

 

Systemene er fleksible og kan integreres med dine andre forretningskritiske systemer. Det kan også skaleres opp eller ned avhengig av dine behov for funksjonalitet.

regnskapsfører

Kontroll og oversikt er helt avgjørende for en HR-ansvarlig, og det rette systemet gir deg absolutt alt du trenger. – Karina Strandrak Belseth, partner og leder for HR i Aider

Trenger du skreddersøm, hjelp til å velge system – eller bare en hånd å holde i mens du kommer i gang? Ta kontakt med oss i Aider!

aider regnskapsføreren