AiderAider

HR-system

Selv om HR dreier seg om mennesker, hjelper det med gode systemer. Vi i Aider hjelper deg med å samle alle HR-prosessene i én plattform. Brukervennlig, enkelt og revolusjonerende kraftfullt.

Vi kjenner kundene våre godt. Vi ser hvor skoen som oftest trykker – og hva som skal til for å strømlinjeforme tungrodde rutiner og prosesser. Derfor har vi tatt oss av letingen, slik at du slipper, og funnet et system som svarer til alle de vanligste behovene.

 

HR-system for en bedre arbeidsplass

Simployer er litt som et kart og kompass for en HR-ansvarlig. Ikke bare får du full oversikt over hele organisasjonen din, men gjennom smarte funksjoner kan du følge de ansatte gjennom hele arbeidsforholdet. Samtidig får du verktøy som kan inspirere og utvikle dem på veien. Kort sagt: Simployer frigjør tid du kan bruke på verdiskapende HR og ledelse – og med det utvikle en bedre arbeidsplass.

TA KONTAKT

Karina Strandrak Belseth

Leder for Folk og Kultur • Partner

95 26 01 55 LinkedIn

Aider får deg i gang

Med Aider som partner risikerer du heller ikke overveldende implementeringsprosjekter. Vårt team av HR-rådgivere og tech-folk sørger for at du er raskt oppe og går. Trenger dere hjelp med endringsprosesser også etter at dere er blitt kjent med systemet, så er vi der.

Ta kontakt for å komme i gang du også

Simployer utgjør enorm forskjell i en HR-hverdag. Ved å strømlinjeforme prosesser får du mer tid til verdiskapende arbeid. - Karina Arnsen, partner og leder for HR i Aider

I Aider er vi opptatt av at du får et system som faktisk effektiviserer HR-arbeidet ditt. Får du en mer spennende jobbhverdag i tillegg, er det topp. Simplyer bidrar til begge deler. For når du automatiserer bort kjipe og tidkrevende rutineoppgaver, kan du bruke energien din på å inspirere. Bruk HR-systemet til å sette utviklingsmål for dine ansatte – og se hvordan du best mulig kan motivere dem.

 

Fleksibelt og skalerbart

Med Simployer får du ganske enkelt kraftig og brukervennlig funksjonalitet til bruk gjennom hele medarbeiderreisen. Og trenger du et ekstra blikk på hvordan du kan utnytte Simployers verktøykasse best mulig, stiller vi med tips og råd. Til sammen får du både en sparringspartner og et system som spiller HR og ledelse gode.

regnskapsfører

Kontroll og oversikt er helt avgjørende for en HR-ansvarlig, og Simployer gir deg absolutt alt du trenger. – Karina Arnsen, partner og leder for HR i Aider

Simployer er fleksibelt og kan integreres med dine andre forretningskritiske systemer. Det kan også skaleres opp eller ned avhengig av dine behov for funksjonalitet.

Trenger du skreddersøm – eller bare litt hjelp til å komme i gang? Ta kontakt med oss i Aider!

aider regnskapsføreren