AiderAider

Lurer du på hva som motiverer folk i din organisasjon? Bli med på Barrettkurs!

Sammen med ViiB tilbyr Aider et effektiv kursopplegg som gir deg innsikt og kompetanse på kulturutvikling, verdier og motivasjon. Blir du med på Barrettkurs?

Effektivt kursopplegg

Det er kanskje lett å overlate kulturarbeid til HR-avdelingen, men det er ingen helhetlig strategi. Tross alt: Kultur handler om både de små møtene og de lange linjene, og det er ledelsen som håndterer medarbeiderne i det daglige. Det betyr også at de må ha «kulturbrillene» på.

Er du nysgjerrig på hvordan man kan jobbe med verdier for å utvikle en kultur som understøtter strategi og samfunnsoppdrag?

Da kan Barrettskurset være noe for deg. Sammen med ViiB tilbyr Aider et effektivt kursopplegg som gir deg innsikt og kompetanse på kulturutvikling, verdier og motivasjon. Over 3 dager lærer du både hvordan du kartlegger dagens kultur og hvordan du forvalter denne innsikten i det videre kulturarbeidet. Kurset, som er basert på de gjennomprøvde modellene til nestoren Richard Barrett, gir deg like mye en personlig læringsreise som konkrete verktøy.

TA KONTAKT

Karina Strandrak Belseth

Leder for Folk og Kultur • Partner

95 26 01 55 LinkedIn

Sertifisering i kultur og grupper – og ledelse

Vi tilbyr to ulike Barrettsertifiseringer i dag. En har vekt på kultur og grupper, og det andre legger hovedvekt på ledelse.

Begge kursene arrangeres vår og høst, i Osloområdet. Vi kan også lage tilpassede kurs for din organisasjon eller ditt team om dere er flere som vil sertifisere dere sammen.

 

Kursdatoer:

Meld deg på vårt neste sertifiseringskurs:

  • 29.11-01.desember: Kulturvurdering, Oslo
  • 11-12. oktober: Leadership og Coaching, Kleivstua

 

Meld deg på Barrettskurs her

Gjør kulturarbeidet konkret og målbart

Barrettsmetoden er utviklet for å kartlegge verdier og motivasjon, og gir metodikk, verktøy og innsikt som gjør kulturarbeid konkret og målbart.

Metodikken kan brukes på individer, i ledergrupper og i store organisasjoner med mange ulike avdelinger, og legger til grunn dialog og brede, involverende prosesser. Metodikken kan brukes i alle typer organisasjoner og virksomheter og tas i bruk av stadig flere i Norge.

Les mer om kursene her

- Dette kurset gir deg en pålitelig verktøykasse som lar deg avdekke hvordan kulturen faktisk ser ut i dag, og hvordan du kan jobbe med den videre, sier Karina Arnsen, leder for Folk og kultur i Aider.