AiderAider

Null administrasjon – bare skikkelig pensjon, fra Storebrand

Ligger dette med pensjonsordninger og murrer litt? Skulle det helst bare, ja, vært på plass – og lykkelig glemt? La Aider og Storebrand ta seg av hele greia.

Ikke knot på egen hånd

Vi vet at mange kunder synes dette med pensjon kan være noe herk. Viktig selvsagt, men administrasjonen? Definitivt herk. Spesielt kan inn- og utmelding av ansatte være en tidstyv – og hvem følger egentlig med på hva som er innberetningspliktig?

Aiders partnerskap med Storebrand gjør at du slipper å tenke på alt dette. Samarbeidet vårt gjør at vi kan ta oss av all administrasjon, fra inn- og utmelding til eventuelle løpende behov. Selve flyttekostnaden tar Storebrand – og resten fikser vi.

TA KONTAKT

Tomas Lorentzen

Regnskapsrådgiver

98 82 67 30 LinkedIn

Pensjon er en tjeneste som gjerne krever litt administrasjon. Dette er tid og energi kundene våre heller kan bruke på verdiskapende arbeid, sier Tomas Lorenzen, regnskapsrådgiver i Aider.

Enkelt for Aider-kunder

Så hvordan funker det? Det er ikke noe hokus pokus, egentlig: Hvis du vil sørge for at nødvendige pensjonsordninger er på plass, og samtidig bruke mindre tid på administrasjon, så tar du en prat med Aider. 

Vi tar dialogen videre med Storebrand – og sammen legger vi opp en forenklet prosess for deg. Ønsker du rådgiving om pensjonssparing, får du selvsagt det også.

Så, vil du slippe bekymringer og stress rundt pensjonsordninger? Ta kontakt med Tomas, så booker vi et møte!