Laptop med systemet Xledger oppe

Rapportering og analyse

Hvem vil vel ikke bli best på sitt felt? For å bli skikkelig god i noe, og øke både gevinst og engasjement, må du vite hva som funker. Skal du perfeksjonere golfsvingen må du studere svingen din nøye, for å kunne forbedre og utvikle den. Det samme gjelder for økonomien i selskapet ditt. Derfor er rapportering og analyse så avgjørende. Innsikt i egen virksomhet er faktisk kritisk for å lykkes.

Ønsker du bedre innsikt i bedriften din? Kontakt oss

Høres rapportering tørt ut? Vi kan love deg at det er gøy å vise til resultater

I en tid med overflod av informasjon, blir det å forstå, tolke og analysere de tilgjengelige dataene stadig viktigere. Våre rådgivere og Xledgers rapporterings- og spørremuligheter hjelper deg med nettopp det, og sikrer oppdaterte nøkkeltall og beslutningsinformasjon. La oss sammen gjøre rapportering og analyse enkelt, motiverende og gøy!

– Vi i Aider vet hvor viktig analyse og rapportering er for forbedring og utvikling av selskaper. La oss hjelpe deg med å kartlegge innsikten du trenger for å ta de gode beslutningene, sier Bjørnar Fjeld, senior bedriftsrådgiver og partner i Aider.

Regnskapsføreren aider

La oss sammen gjøre rapportering og analyse enkelt.

Blant våre rapporterings- og analysetjenester får du:

Tilpassede rapporter: Med Xledger kan du enkelt bygge tilpassede rapporter slik at linjeledere, prosjektledere og andre i din organisasjon kjapt kan hente informasjon i det formatet de selv ønsker, enten det er grafisk, tabellarisk eller som en tilsendt e-post.

Forhåndsdefinerte rapportstrukturer: Xledger har også en rekke forhåndsdefinerte spørringer og rapporter, som dekker de fleste behov i daglig drift. Disse rapporterings- og spørringsmulighetene er tilgjengelige i alle Xledgers moduler, og tilbyr en rekke innholds- og visningsalternativer.

Drilldown ned til hvert enkelt bilag: Fra oversiktsbilde til detaljfokus. I alle spørringer i Xledger kan man klikke seg ned til de underliggende dataene, med visning av det enkelte bilagsbildet. Dette gir full sporbarhet og kontroll i alle ledd.

Erfarne rådgivere: Enten du har behov for en sparringspartner for å drøfte hva de enkelte tallene betyr for din fremtid, du ønsker råd om hvordan likviditeten kan forbedres, eller hjelp til å finne de styringsparameterne som er mest relevante for din virksomhet, bistår Aider sine erfarne rådgivere gjerne.

– Noen ganger er ikke tilgang til tallene alene nok. Vi hjelper deg mer enn gjerne med sparring, hjelp og rådgivning, avslutter Fjeld

Trenger du hjelp til å finne gode systemer for rapportering, eller veiledning og råd for å drøfte tallene eller likviditeten deres? Ta kontakt, så hjelper vi dere gjerne