Rapportering og analyse

Hvem vil vel ikke bli best på sitt felt? For å bli skikkelig god i noe, og øke både gevinst og engasjement, må du vite hva som funker. Skal du perfeksjonere golfsvingen må du studere svingen din nøye, for å kunne forbedre og utvikle den. Det samme gjelder for økonomien i selskapet ditt. Derfor er rapportering og analyse så avgjørende. Innsikt i egen virksomhet er faktisk kritisk for å lykkes.

Høres rapportering tørt ut? Vi kan love deg at det er gøy å vise til resultater

I en tid med overflod av informasjon, blir det å forstå, tolke og analysere de tilgjengelige dataene stadig viktigere. Våre rådgivere og Xledgers rapporterings- og spørremuligheter hjelper deg med nettopp det, og sikrer oppdaterte nøkkeltall og beslutningsinformasjon. La oss sammen gjøre rapportering og analyse enkelt, motiverende og gøy!

– Vi i Aider vet hvor viktig analyse og rapportering er for forbedring og utvikling av selskaper. La oss hjelpe deg med å kartlegge innsikten du trenger for å ta de gode beslutningene, sier Bjørnar Fjeld, senior bedriftsrådgiver og partner i Aider.

TA KONTAKT

Rolf Eivind Berntsen

Avdelingsleder i Kristiansand for Aider Tech • Senior løsningsarkitekt • Autorisert regnskapsfører

91 72 94 06

Thomas Kildahl Fjeld

Avdelingsleder, integrasjoner

93 05 12 23

Blant våre rapporterings- og analysetjenester får du:

Tilpassede rapporter: Med Xledger kan du enkelt bygge tilpassede rapporter slik at linjeledere, prosjektledere og andre i din organisasjon kjapt kan hente informasjon i det formatet de selv ønsker, enten det er grafisk, tabellarisk eller som en tilsendt e-post.

Forhåndsdefinerte rapportstrukturer: Xledger har også en rekke forhåndsdefinerte spørringer og rapporter, som dekker de fleste behov i daglig drift. Disse rapporterings- og spørringsmulighetene er tilgjengelige i alle Xledgers moduler, og tilbyr en rekke innholds- og visningsalternativer.

Drilldown ned til hvert enkelt bilag: Fra oversiktsbilde til detaljfokus. I alle spørringer i Xledger kan man klikke seg ned til de underliggende dataene, med visning av det enkelte bilagsbildet. Dette gir full sporbarhet og kontroll i alle ledd.

Erfarne rådgivere: Enten du har behov for en sparringspartner for å drøfte hva de enkelte tallene betyr for din fremtid, du ønsker råd om hvordan likviditeten kan forbedres, eller hjelp til å finne de styringsparameterne som er mest relevante for din virksomhet, bistår Aider sine erfarne rådgivere gjerne.

Noen ganger er ikke tilgang til tallene alene nok. Vi hjelper deg mer enn gjerne med sparring, hjelp og rådgivning, avslutter Fjeld

Trenger du hjelp til å finne gode systemer for rapportering, eller veiledning og råd for å drøfte tallene eller likviditeten deres? Ta kontakt, så hjelper vi dere gjerne