AiderAider

IFRS

Fører du regnskapet etter IFRS-reglene – eller skal virksomheten din implementere det? Her i Aider snakker vi flytende IFRS.

Vi hjelper deg!

Stadig flere norske virksomheter har et behov for å føre regnskapet sitt etter IFRS-reglene. Kanskje er selskapet børsnotert – kanskje har de finansielle instrumenter som er det. I noen tilfeller er det utenlandske eiere som krever at regnskapene avlegges etter IFRS-reglene. 

Uansett årsak – og uansett om du allerede har implementert IFRS eller planlegger å ta steget: Vi hjelper deg. 

TA KONTAKT

Terje Glesaaen

Nasjonalt Fagansvarlig IFRS og Konsernregnskap

«IFRS kan føre med seg noen spesifikke problemstillinger. Men sammen finner vi en løsning.» – Terje Glesaaen, Nasjonalt Fagansvarlig IFRS og Konsernregnskap

Effektive rutiner og prosesser

Det er ingen hemmelighet at IFRS stiller større krav til konsistent regnskapsføring internt i konsernet. Vi sørger for at du får på plass effektive rutiner og prosesser. Oppstår det IFRS-relaterte problemstillinger for akkurat din virksomhet, så finner vi dem – og løser dem.

I forbindelse med avleggelse av et IFRS-regnskap kan det også bli nødvendig å dokumentere de vurderingene som gjøres. Dette kan for eksempel være: 

  • årlig nedskrivningstest for goodwill
  • beregning av virkelig verdi for finansielle instrumenter
  • inntektsføringsprinsipper
  • Beregning av leieforpliktelser ved hjelp av IFRS 16 modulen til Share Control

 

Dette behøver ikke være så knotete som det høres ut. La våre erfarne rådgivere ta seg av det – så slipper du. Og om du bare trenger noen gode råd, så skal du få det også.   

Spørsmål om IFRS – eller ønsker du å komme i gang? Ta kontakt med oss!