AiderAider
Ung kvinne og ung mann i samtale under en lunsj

Prosjektregnskap

Hva er den hemmelige oppskriften for å lykkes med et prosjekt? Vi kan ikke love deg fasiten på det, for det er mange elementer som skal klaffe, og det finnes utallige tips, kurs og artikler om prosjektledelse. Men det vi kan si med sikkerhet er at øvelse gjør mester. Og skal man bli best i noe bør man høste erfaringer – både gode og dårlige.

Savner du god oversikt over prosjektene dine? Kontakt oss

Få full oversikt

Med prosjektregnskap hos Aider får du enkelt og effektivt full oversikt over prosjektene dine. Du kan følge lønnsomheten i prosjektene, og se utgifter, timeføring og reelle inntekter – med bare noen tastetrykk. I økonomisystemet Xledger får du en komplett og skalerbar løsning for timeføring, ressursplanlegging, prosjektregnskap og fakturering, slik at du alltid har oppdatert informasjon om status og lønnsomhet på dine prosjekter samlet på ett sted.

– Med et godt prosjektregnskap sparer du tid, du unngår ubehagelige overraskelser og du reduserer risiko for feil. Og ikke minst gir det dyrebar informasjon og læring som du tar med deg videre i ditt neste prosjekt, sier Geir Finholdt, senior bedriftsrådgiver i Aider.

Prosjektplanlegging og- styring

For å gjennomføre et godt prosjekt, er forarbeidet også en viktig faktor. God planlegging bidrar til å sikre resultatene du ønsker. Med Xledger får du hjelp med ressursplanlegging og prosjektbudsjettet, som er nyttige verktøy for deg som vil ha oversikt over reelle inntekter, kostnader og timesaldoer vurdert opp mot planlagt ressursbehov, timeomfang og økonomi. Kombinasjonen av relevante, forhåndsdefinerte spørringer og rapporter, samt mulighetene for å bygge opp egne rapporteringsmodeller, sikrer relevant informasjon for deg som skal lede et prosjekt.

Toppbilde

Her er flere fordeler med prosjektregnskap i Xledger:

  • Automatisert prosjektmodul 
  • En prosjektportal som gir meget god innsikt i oppdragene  
  • Oppgave- og ressursplanlegging 
  • Registrere og godkjenne timer på en hvilken som helst enhet 
  • Oppfølging av timer mot prosjekt og oppgave  
  • Automatisert prosjektfakturering 
  • Automatisk overføring av registrerte timer til lønn 
  • Transaksjoner registreres automatisk i hovedbok og kundekontoer 
  • Full sporbarhet i alle ledd 
  • En helhetlig og tidsriktig oversikt over prosjektregnskapet

– Nøye planlegging og godt forarbeid er avgjørende for å gjennomføre et vellykket prosjekt. Vi har både kompetansen og verktøyene som trengs, og vi hjelper deg gjerne, avslutter Finholdt.