AiderAider
Hvitt kontorlandskap med en rød plastikkrobot

Skybasert økonomisystem

Med et skybasert økonomisystem har du alltid tilgang til oppdaterte nøkkeltall. Enten du vil føre timer mens du er på farten, eller sjekke saldobalansen fra hytta. Det eneste du trenger for å komme i gang med Xledger er en smarttelefon eller en PC med nettilgang. Ingen store systeminvesteringer, ikke noe vedlikehold eller dyre oppdateringer.

Alt i ett system

Er du lei av å utføre den samme oppgaven flere ganger? Bruker du ulike systemer til timeregistrering, fakturering og regnskap? Med Xledger får du totaloversikt og unngår dobbeltarbeid. Smartere tidsbruk er et av de mest lønnsomme grepene du kan gjøre for din virksomhet. Jakt tidstyvene, kutt ned på de manuelle prosessene, så garanterer vi at besparelsene kommer.

 

Skalerbare løsninger – tilpasset ditt behov

Xledger tilbyr tilpassede løsninger for alt fra håndverkeren på hjørnet til store, børsnoterte selskaper. Hvilke moduler og tjenester som best løser din virksomhets behov, finner vi ut i fellesskap. Og oppdateringene, de skjer automatisk, slik at du slipper å bekymre deg for vedlikehold av lokale installasjoner og systemoppgraderinger.

 

Aider + Xledger

Xledger vokser kraftig, og er i dag markedets ledende nettbaserte økonomisystem med over 7000 bedriftskunder. Lett tilgang på oppdaterte nøkkeltall, effektiv arbeidsdeling og en papirløs hverdag er bare noen av grunnene til det. Integrasjon mot bank gir automatisk bankavstemming og oppdatert kundereskontro i Xledger. Alle utbetalinger gjøres direkte fra systemet og blir automatisk bokført, slik at leverandørreskontroen alltid er ajour. Periodisering av inn- og utgående faktura skjer automatisk under bilagsproduksjonen. Aider er blant Xledgers største partnere, og har noen av markedets mest erfarne systemkonsulenter. Vi vet hvor skoen trykker når nye rutiner skal på plass, og kan raskt hjelpe din virksomhet i gang med nettbasert regnskap. Ta gjerne kontakt for en prat om hvordan vi kan løse dine behov!

Ønsker du en demo på Xledger?