Laptop med systemet Xledger oppe

Xledger

Xledger er et skybasert ERP-system som automatiserer en rekke manuelle prosesser som bilagsregistrering, bankavstemming og utarbeidelse av rapporter. Resultatet: frigjort tid til kjernevirksomheten, enten du velger å føre regnskapet selv, eller få hjelp av våre regnskapsførere.

Ønsker du mer tid til kjernevirksomheten? Kontakt oss

Ønsker du mer tid til kjernevirksomheten?

Xledger vokser kraftig, og er i dag markedets ledende nettbaserte økonomisystem med over 7000 bedriftskunder. Lett tilgang på oppdaterte nøkkeltall, effektiv arbeidsdeling og en papirløs hverdag er bare noen av grunnene til det. Integrasjon mot bank gir automatisk bankavstemming og oppdatert kundereskontro i Xledger. Alle utbetalinger gjøres direkte fra systemet og blir automatisk bokført, slik at leverandørreskontroen alltid er ajour. Periodisering av inn- og utgående faktura skjer automatisk under bilagsproduksjonen.

Aider er blant Xledgers største partnere, og har noen av markedets mest erfarne systemkonsulenter. Vi vet hvor skoen trykker når nye rutiner skal på plass, og kan raskt hjelpe din virksomhet i gang med nettbasert regnskap. Ta gjerne kontakt for en prat om hvordan vi kan løse dine behov.

 

Kan lett integreres

Xledger har integrasjoner og mulighet for å kobles mot en rekke eksisterende systemløsninger, og nye integrasjoner utvikles fortløpende. Våre systemkonsulenter hjelper deg å identifisere hvilke behov som skal dekkes, og hvordan det kan gjøres enklest mulig i kombinasjon med de systemløsningene du allerede har.

Flere detaljer om Xledger

Smarttelefon med systemet Xledger på skjermen

Lær mer om hvilke muligheter som finnes i Xledger