AiderAider

Automatisering

Alle snakker om automatisering. Vi gjør noe med det. I Aider tror vi at det beste for alle – og for samfunnet – er om enhver får drive med det de er best på. Jobber du med de store tingene og de lange linjene, som å få virksomheten din til å vokse og tjene mer penger, må du holde blikket hevet.

Automatisering hjelper deg med det. For når du kan bruke mindre tid på detaljer, får du mer tid til det som betyr noe. Glem KID-nummer, regningsbetaling og de små tannhjulene i maskineriet. Det skal bare funke. Det sørger vi i Aider for.

– Vi har egne ressurser som kun driver med systemutvikling og effektivisering, slik at vi kan skape verdi for kundene våre. Tross navnet kommer ikke automatisering av seg selv, men vi er blitt gode på det. Løsningene våre blir bare bedre og bedre, sier Thomas Fjeld, leder for Business Analytics og partner i Aider.

Automatisering hjelper deg med det. For når du kan bruke mindre tid på detaljer, får du mer tid til det som betyr noe. Glem KID-nummer, regningsbetaling og de små tannhjulene i maskineriet. Det skal bare funke. Det sørger vi i Aider for.

– Vi har egne ressurser som kun driver med systemutvikling og effektivisering, slik at vi kan skape verdi for kundene våre. Tross navnet kommer ikke automatisering av seg selv, men vi er blitt gode på det. Løsningene våre blir bare bedre og bedre, sier Kristin Grøtte, senior systemrådgiver og ansvarlig for effektivisering i Aider.

Automatisering i praksis betyr at ting bare flyter – uten at du behøver å tenke på det. Dette løser vi ved å:

  • kartlegge hele den inngående pengeflyten din – fra bank, leverandører og kunder
  • skreddersy praktiske og tekniske løsninger
  • legge rutiner vi mener er optimale for driften din
  • implementere, vedlikeholde og sørge for at rutinene blir fulgt
  • kontinuerlig optimalisere og etterspørre bedre tilrettelegging for automatikk fra systemleverandører

I Aider er vi genuint opptatt av å gi deg mest mulig tid til faktisk verdiskapende arbeid. Å automatisere bort tidstyvene er en viktig del av det.

– Det handler om at mer detaljer ikke alltid er bedre informasjon. Vi sørger for at du kun behøver å forholde deg til det som er nødvendig og viktig for deg, avslutter Fjeld.

Vil du få mer tid til det som betyr noe? Kontakt oss

– Disse hverdagslige oppgavene går som smurt. Alle de daglige tingene bare sklir, og jeg slipper helt å tenke på det. Da er jeg fornøyd. I tillegg har vi dratt nytte av å ha Aider i bakhånd på for eksempel lønn, hvor de har kunnet gå inn og analysere historikken, sier Johansen.

Logo Bryns Blomster

– Ved hjelp av Aider og bruk av Xledger, har jeg en mye enklere hverdag. Nå bruker jeg mye mindre tid på kontoret, og har mer tid til å drive butikken, forteller den entusiastiske blomsterhandleren og forretningsmannen.