AiderAider

Trafikkskole? La oss hjelpe deg med regnskapet

Vil du heller bruke tid på undervisning enn på regnskap? Vil du ha skreddersydde løsninger, noen som forstår Tabs og som kan gi råd som øker lønnsomheten? Sett ut tall og knot til noen som forstår deg.

Her i Aider har vi et regnskapsteam dedikert til trafikkskoler. For deg betyr det bedre og mer presis hjelp. Vi forstår hvor viktig oppdaterte budsjetter er for deg, og hvor nøye de må følges opp. Vi kjenner kostnadsdriverne i bransjen din – og vi kjenner systemene.

 

Lurer du for eksempel på hvilken løsning for bilanskaffelse som best passer din trafikkskoles økonomi – ikke bare i dag, men på sikt? Eller hvilken serviceavtale som lønner seg? Med regnskapet i hånden hjelper vi deg å finne den smarteste løsningen.

 

TA KONTAKT

Ole Christoffer Olsen

Markedsansvarlig

97 53 74 38

Fleksibel leveranse

Det er opp til deg hvordan og hvor mye du vil bruke oss. Lønn, regnskap og HR? Vi fikser alt, hvis du trenger det. Kanskje vil du bare at systemene dine skal snakke sammen? No problem. Ikke bare kjenner vi Tabs, vi har faktisk bygget verktøy som sørger for at alle Tabs-aktiviteter gjenspeiles i regnskapet.

Kort sagt: Vi kjenner bransjen, og vi holder oss oppdatert på alle regelendringer. Vi ser hvilke utfordringer som går igjen – og vi vet hvordan vi løser dem. Alt for at du kan bruke mer tid på det som betyr noe.

aider regnskapsføreren

«Vi er opptatt av at det er vi som skal tilpasse oss den enkelte trafikkskolen, ikke motsatt. Derfor skreddersyr vi både leveranse og løsninger etter dine behov.» – Ida Topp, regnskapsrådgiver i Aider

Full innsikt og null HR-hodepine

Når tallene dine alltid er oppdatert, blir regnskapet ditt et styringsverktøy. Med våre moderne, skybaserte systemer kan du derfor holde øynene festet på veien. Trenger du å kikke i bakspeilet, har vi gjort det lett å generere historiske rapporter som gir reell innsikt og læringsverdi. 

 

Og så la du kanskje merke til at vi nevnte HR? For vi vet at bilene bare er trafikkskolens nest viktigste verktøy. Skal du ta vare på det viktigste – folka dine – krever det personalarbeid. Det kan vi i Aider.

 

Få gode råd om lønnspolitikk, nyttige malverk (hva med en ansatthåndbok?) – eller sett ut hele HR-jobben til en av våre dyktige HR-folk. Hvor mye du vil outsource, er naturligvis helt opp til deg. 

 

Klar for en hverdag hvor du får mer tid til å skape verdi? Vil du ha en økonomipartner som forstår dine mål – og faktisk hjelper deg å nå dem?

 

Ta kontakt med Aider – og bli en av mange fornøyde trafikkskoler.