AiderAider

Aider med ny Odd-kontrakt

Aider forsterker samarbeidet med fotballaget Odd, og inngår en femårskontrakt. – Dette er en viktig arena for å møte næringslivet, og vi setter enormt stor pris på å være en del av Odds nettverk, sier Anders Aasen, forretningsutvikler i Aider.

Den rykende ferske avtalen vi nå har signert med telemarkslaget Odd, går langt utover et vanlig sponsorforhold – og består av to adskilte samarbeid. Mens de plasserer Aider-navnet på drakta, legger de også regnskapet i våre hender.

– De outsourcer egentlig alt bortsett fra økonomisjefens oppgaver. Og det er jo en tillitserklæring å være den foretrukne outsourcingspartneren til et så stort og veldrevet fotballag, sier Aasen.

 

Store forventninger

Både Tet og R8 Consulting – som i dag begge er Aider – har tidligere jobbet med fotballaget fra Telemark. At Aider nå har fått en lang kontrakt i boks, er for Aasen en slags slutting av sirkelen.

– Aider gir mye støtte til breddeidretten, og det skal vi fortsette å gjøre. Samtidig som vi også vil støtte i toppen, og dette initiativet er en del av det.

Aasen legger heller ikke skjul på at fotballaget har store forventninger også utenfor banen. Det synes han bare er bra.

– Vi liker jo utfordringer, så vi synes det er flott med aktive kunder som krever effektiv levering. Det skjerper oss. Odd er en del av norsk toppfotball, som har sine spesifikke krav. Det betyr at de trenger en dynamisk partner som forstår viktigheten av presis informasjon. Og for stadig flere er vi den partneren, sier han.

– Outsourcing er en klar trend

Det er nemlig ikke bare i fotballens verden at de store velger å outsource stadig mer av regnskapsoppgavene.

– Det er en klar trend i markedet. Utviklingen går den veien at større selskaper setter ut mer.

Men Aasen kan derimot ikke love at presisjon i regnskapet fører til økt presisjon i pasninger og skudd.

– Nå skal vi hjelpe dem med å effektivisere både regnskap og økonomisystem, men om det fører til effektivitet foran mål, gjenstår å se. Men vi har stor tro på neste sesong. Heia, Oddrane!