AiderAider

Asker

Vi liker tall. Elsker dem, faktisk. Men for oss er ikke et korrekt regnskap selve målet – det er bare starten. Som kompetansehus kan vi gi tallene retning. Du får råd som gir bedre beslutninger – og teknologi som lar deg løfte blikket. Kort sagt: Vi hjelper deg å lykkes. Velkommen til Aider i Asker!

Skatt, moms og lønn – det er klart du får hjelp til det. Men så er Aider tross alt et kompetansehus,  med alt fra HR-rådgivere til bedriftsutviklere. Sånn er vi også her i Asker.

 

I sum betyr det at vi kan hjelpe dere med langt mer enn regnskap. Har dere en overarbeidet CFO eller økonomisjef? Vi kan avlaste dere med deler av økonomifunksjonen – eller fylle den helt.

 

I Asker finner du 22 energiske medarbeidere med spesialkompetanse på blant annet advokatregnskap, lønn og rapportering.

TA KONTAKT

Fredrik Aars-Rynning

Kontorleder i Asker

69 87 72 20

«Du gjør det du ønsker – og vi gjør resten - Fredrik Aars-Rynning, kontorleder og partner

Aider i Asker

Kom gjerne innom oss for en kaffekopp, så kan vi snakke om deg og ditt behov.

Adresse
Apoterkerhagen 15

1383 Asker

Telefon

41 14 17 65

Spesialkompetanse

En passion for oss i Aider i Asker er å hjelpe deg med å nå dine forretningsmål. Det gjør vi ved å være tett på deg som kunde og forstå de behovene du har. Slik får du konsentrert deg om det du er spesialist på.

Andre områder du finner spesialkompetanse på her, er

  • Effektiv regnskapsføring
  • Valg av systemportefølje og bytting av ERP-systemer
  • Styrearbeid

Til sammen utgjør Aider i Asker din komplette partner på alt som har med økonomifunksjonen å gjøre. Trenger du avlastning, råd eller hjelp med hele pakka?

«Vårt mål er at kunden skal lykkes, og vi gir alt – innenfor lovens rammer – for at dette skal skje.» - Fredrik Aars-Rynning, kontorleder

Stikk innom, da vel! Vi holder til i trivelige lokaler midt i Asker sentrum – og har alltid varm kaffe klar.