AiderAider

Bergen

Trenger du hjelp med hele eller deler av økonomifunksjonen? Eller kunne du tenke deg bistand eller rådgivning innenfor HR området? Også våre bergenske Aidere er som Aidere flest: usedvanlig kompetente, trivelige – og langt mer enn bare regnskapsførere.

Langt mer enn et regnskapsbyrå

Transaksjonsbaserte tjenester, autorisasjonspliktig bokføring og lønn – det er klart du får hjelp til det. Men så er Aider tross alt et kompetansehus, med alt fra HR-rådgivere til bedriftsutviklere. Sånn er vi også her i Bergen.

Har dere en overarbeidet CFO eller trenger du støtte til å ivareta virksomhetens HR-funksjon i en gitt periode? Vi kan avlaste dere med deler av funksjonen – eller fylle den helt

Bergenskontoret vårt har gjennom mange år bygget seg opp spesialkompetanse på både havbruk, klynger, finans og kirkelige fellesråd.

TA KONTAKT

Elisabeth Eide

Kontorleder, Bergen • Regionsleder, Vest • Partner

95 26 12 03
aider regnskapsføreren

- Her trives vi med de komplekse problemstillingene. Og så tør vi påstå at vi er omtrent like gode på folk som vi er på tall, sier Elisabeth Eide, leder for Aider i Bergen.

Aider i Bergen

Kom gjerne innom oss for en kaffekopp, så kan vi snakke om deg og ditt behov.

Adresse

Media City Bergen
Lars Hilles gate 30
5008 Bergen

Telefon
95 26 12 03

Teknologi gir bedre rådgivere

Kjernen i Aider i Bergens filosofi, som hos Aider ellers, er at vi skal hjelpe folk til å forbedre seg. Det betyr at vi ikke bare gir deg et korrekt regnskap, men gode råd på veien. Vi bidrar med kompetanse og struktur, slik at du kan bygge opp din aller beste avdeling.

Andre spesialområder du finner mellom de syv fjell, er:

  • å gjøre data til innsikt – vi strukturerer dataene dine og gir deg presise rapporter og måltall
  • regnskapssystemer – er du ennå ikke i skyen? Vi hjelper deg med digitalisering og effektivisering
  • bistand med PowerBI-løsninger
  • utleie av alt fra regnskapsmedarbeidere til controllere og CFO

Til sammen utgjør Aider Bergen din perfekte partner på alt som har med økonomifunksjonen å gjøre. Trenger du avlastning, råd eller hjelp med hele pakka? Ta kontakt med oss!

- Vi kan fylle store og små roller, for store og små selskaper, i korte og lange perioder. Sammen finner vi en løsning som gjør din hverdag enklere, avslutter Elisabeth.

Kom innom Aider i Bergen for en hyggelig prat, eller kontakt oss her

regnskapsfører