AiderAider

Bryne

Vi liker tall. Elsker dem, faktisk. Men for oss er ikke et korrekt regnskap selve målet – det er bare starten. Som kompetansehus kan vi gi tallene retning. Du får råd som gir bedre beslutninger – og teknologi som lar deg løfte blikket. Kort sagt: Vi hjelper deg å lykkes. Velkommen til Aider på Bryne!

Skatt, moms og lønn – det er klart du får hjelp til det. Men så er Aider tross alt et kompetansehus, med alt fra HR-rådgivere til bedriftsutviklere. Sånn er vi også her i Bryne.

I sum betyr det at vi kan hjelpe dere med langt mer enn regnskap. Har dere en overarbeidet CFO eller økonomisjef? Vi kan avlaste dere med deler av økonomifunksjonen – eller fylle den helt.

På Bryne finner du åtte energiske medarbeidere spesialkompetanse på blant annet vekstbedrifter, eiendom, aksjer, finansiering og støtteordninger knyttet til forskning og utvikling.

TA KONTAKT

Kine Vassbø

Kontorleder Bryne

48137026

- Vi ønsker å være bedrifters nærmeste støttespiller, sier Endre Bjånes, kontorleder på Bryne.

Aider på Bryne

Kom gjerne innom oss for en kaffekopp, så kan vi snakke om deg og ditt behov.

Adresse
Huldra Garborgs veg 6

4344 Bryne

Telefon
97 18 02 52

Rapportering og visualisering av data

En passion for oss i Aider Bryne er å hjelpe deg med rapportering og visualisering av data. Det gjør vi ved å hente tall fra aktiviteter knyttet til økonomi og drift som gir deg og din bedrift unik innsikt. Våre utviklere bygger skreddersydde KPI-modelleringer og andre verktøy med dimensjons- og drill-down-funksjoner som kan fange opp og utnytte prosjektdata, timebruk og andre innsatsfaktorer for å gi et oversiktelig og helhetlige bilde av dagens situasjon.

Andre områder du finner spesialkompetanse på her, er

  • Eiendom og aksjer
  • Virksomhetsstyring
  • HR-rådgivning

Til sammen utgjør Aider på Bryne din komplette partner på alt som har med økonomifunksjonen å gjøre. Trenger du avlastning, råd eller hjelp med hele pakka?

- Vi skal bety en forskjell, avslutter Endre.

Stikk innom, da vel! Vi holder til i trivelige lokaler i Rakkestad – og har alltid varm kaffe klar.