AiderAider

Fosnavåg

Vi liker tall. Elsker dem, faktisk. Men for oss er ikke et korrekt regnskap selve målet – det er bare starten. Som kompetansehus kan vi gi tallene retning. Du får råd som gir bedre beslutninger – og teknologi som lar deg løfte blikket. Kort sagt: Vi hjelper deg å lykkes. Velkommen til Aider i Fosnavåg!

Langt mer enn regnskap

Skatt, moms og lønn – det er klart du får hjelp til det. Men så er Aider tross alt et kompetansehus, med alt fra HR-rådgivere til bedriftsutviklere. Sånn er vi også her i Fosnavåg.

I sum betyr det at vi kan hjelpe dere med langt mer enn regnskap. Har dere en overarbeidet CFO eller økonomisjef? Vi kan avlaste dere med deler av økonomifunksjonen – eller fylle den helt.

I Fosnavåg finner du 12 dyktige medarbeidere med spesialkompetanse på blant annet regnskap, lønn, årsoppgjør, skatt og MVA.

TA KONTAKT

Stig Vestnes

Kontorleder og partner

95 02 96 13

Aider i Fosnavåg

Kom gjerne innom oss for en kaffekopp på Herøysenteret, så kan vi snakke om deg og ditt behov.

Adresse

Eggesbøvegen 2,

6092 Fosnavåg

En passion for oss i Aider Fosnavåg er å hjelpe deg med gode rutiner slik at du får levert regnskap mm effektivt. Det gjør vi ved å utnytte våre regnskap og lønnsprogram med god samhandling med deg som kunde.  Slik får du frigjort egen tid til det som er viktig for deg.

Andre områder du finner spesialkompetanse på her, er

  • Fiskeindustri
  • Tjenesteytende næringer

 

Til sammen utgjør Aider Fosnavåg din komplette partner på alt som har med økonomifunksjonen å gjøre. Trenger du avlastning, råd eller hjelp med hele pakka?

 

Stikk innom, da vel! Vi holder til i trivelige lokaler på Herøysenteret i Fosnavåg – og har alltid varm kaffe klar.

«Vi vil alltid ha kvalitet i fokus» – Stig Vestnes, kontorleder og partner

Stikk innom, da vel! Vi holder til i trivelige lokaler på Herøysenteret – og har alltid varm kaffe klar.