AiderAider

Hamar

Vi liker tall. Elsker dem, faktisk. Men for oss er ikke et korrekt regnskap selve målet – det er bare starten. Som kompetansehus kan vi gi tallene retning. Du får råd som gir bedre beslutninger – og teknologi som lar deg løfte blikket. Kort sagt: Vi hjelper deg å lykkes. Velkommen til Aider på Hamar!

Et kompetansehus

Det er bare et drøyt år siden Aider åpnet sitt nye kontor på Lillehammer. Nå fortsetter veksten rundt Mjøsa, og i september 2022 klippes nok en rød snor, denne gangen på Hamar. – Vi er stolte over at de aller beste folka ville bli med oss på reisen, sier Morten Alver, partner i Aider.

Nå blir kontoret på Hamar en del av et tech-miljø som har fingerspisskompetanse på både systemer og arkitektur. Det gjør det enklere å implementere nye forbedringer og effektiviserende prosesser for kunden våre. Vi ser frem til å kunne sette enda mer fart på Innlandet-satsingen – og sparke i gang et tett samarbeid mellom Lillehammer og Hamar.

Skatt, moms og lønn – det er klart du får hjelp til det. Men så er Aider tross alt et kompetansehus, med alt fra HR-rådgivere til bedriftsutviklere og transaksjonsrådgivere. Sånn er vi også her på Hamar.

I sum betyr det at vi kan hjelpe dere med langt mer enn regnskap. Har dere en overarbeidet CFO eller økonomisjef? Vi kan avlaste dere med deler av økonomifunksjonen – eller fylle den helt.

TA KONTAKT

Jarle Holtet

Kontorleder • Hamar

90 20 00 30

- Jeg har bakgrunn fra revisjon, og har savnet det samholdet og tverrfaglige nettverket. Som kompetansehus kan vi tilby enda bredere økonomitjenester til kundene våre, sier kontorleder Jarle Holtet.

Aider på Hamar

Kom gjerne innom oss for en kaffekopp, så kan vi snakke om deg og ditt behov.

Adresse
Falsens gate 14
2317 Hamar

Telefon
90 20 00 30

Til sammen utgjør Aider på Hamar din komplette partner på alt som har med økonomifunksjonen å gjøre. Trenger du avlastning, råd eller hjelp med hele pakka? 

Så stikk innom, da vel! Vi holder til i trivelige lokaler i Falsens gate og har alltid varm kaffe klar.