AiderAider

Kongsberg

Vi liker tall. Elsker dem, faktisk. Men for oss er ikke et korrekt regnskap selve målet – det er bare starten. Som kompetansehus kan vi gi tallene retning. Du får råd som gir bedre beslutninger – og teknologi som lar deg løfte blikket. Kort sagt: Vi hjelper deg å lykkes. Velkommen til Aider på Kongsberg!

Skatt, moms og lønn – det er klart du får hjelp til det. Men så er Aider tross alt et kompetansehus, med alt fra HR-rådgivere til bedriftsutviklere. Sånn er vi også her i Kongsberg.

 

Det betyr at vi kan hjelpe deg med langt mer enn regnskap. Har bedriften din en overarbeidet CFO eller økonomisjef? Vi kan avlaste dere med deler av økonomifunksjonen – eller fylle den helt.

TA KONTAKT

Patricia Olsson

Regionsleder, Sørøst • Statsautorisert regnskapsfører

95 17 68 60 LinkedIn
aider regnskapsføreren

-For oss er den lokale tilknytningen helt avgjørende. Vi kjenner Kongsberg og næringslivet her, og det setter kundene våre pris på - Patricia Olsson, kontorleder på Kongsberg

Aider på Kongsberg

Kontoret vårt på Kongsberg ligger sentralt plassert. Vi trives ved å være der det myldrer av liv. Kom gjerne innom oss for en kaffekopp, så kan vi snakke om deg og ditt behov.

Adresse
Dyrmyrgata 35,
3611 Kongsberg

Telefon
95 17 68 60

En komplett partner

En passion for oss i Aider på Kongsberg er å hjelpe deg med å lykkes. Det gjør vi gjennom god rådgiving, smarte systemer og fleksible leveranser. Slik får du bedre oversikt i hverdagen – og frigjort tid til å skape verdi.

Andre områder du finner spesialkompetanse på her, er

  • årsoppgjør og skatt
  • fakturering og fordringsoppfølging
  • budsjettering og analyse

Til sammen utgjør Aider i Kongsberg din komplette partner på alt som har med økonomifunksjonen å gjøre. Trenger du avlastning, råd eller hjelp med hele pakka?

Stikk innom, da vel! 

- Savner du en person som bare fikser det? En du alltid kan plukke opp telefonen og ringe hvis det er noe? Her i Aider på Kongsberg gir vi deg kontrollen og oversikten tilbake.» – Patricia Olsson, kontorleder Aider på Kongsberg