AiderAider

Lillehammer

Med vår kompetanse innen regnskap, rådgivning og teknologi hjelper vi våre kunder med å tenke fremover. Vi hjelper dagens og morgendagens ledere i å lykkes med sine beslutninger. Velkommen til Aider på Lillehammer!

Regnskap er ikke lenger hva det var – vi former hva det blir

I Aider gir vi tallene retning, og vi skaper merverdi med regnskapet i hånden.

Aider sin ambisjon er å være utfordreren i regnskapsbransjen, og i 2021 fikk vi vårt første etterlengtede kontor i Innlandet – på Lillehammer. Her gir vi lokalt næringsliv rundt Mjøsa tilgang på innovative tjenester og kvalitet på et helt nytt nivå.

Aider på Lillehammer tilbyr et bredt kompetansespekter, inkludert systemutvikling og -implementering. I tillegg samarbeider vi med vår partner, Ascender for å kunne tilby spesialtilpasset rekruttering inn på våre kundeleveranser.

 

Litt annerledes

Aider er et kompetansehus, og skal snu opp ned på regnskapsbransjen. At de første ansatte ikke er tradisjonelle regnskapsførere, tror kontorleder Morten Alver sender et tydelig signal.

– Vi har en filosofi om at regnskap er et serviceyrke. Selvfølgelig skal vi ha kontroll på fag og systemer, men der vi kanskje skiller oss mest fra andre, er i hvordan vi leverer tjenestene. I Aider har vi et ønske om å skape den gode Aider-opplevelsen med alle kundene våre. Det dreier seg om å genuint ville hjelpe og bry seg om folk. Både folk vi møter hos kundene våre, men også folk internt hos Aider slik at de utvikler seg og løpende og bygger ny kompetanse.

TA KONTAKT

Morten Alver

Regionsleder • Innlandet

90 65 25 70

Aider på Lillehammer

Kom innom oss – ta en kaffekopp! La oss snakke om deg og ditt behov.

Telefon
+47 90 65 25 70

Adresse
Kirkegata 62
2609 Lillehammer