AiderAider

Lillestrøm

Vi liker tall. Elsker dem, faktisk. Men for oss er ikke et korrekt regnskap selve målet – det er bare starten. Som kompetansehus kan vi gi tallene retning. Du får råd som gir bedre beslutninger – og teknologi som lar deg løfte blikket. Kort sagt: Vi hjelper deg å lykkes. Velkommen til Aider i Lillestrøm!

Et kompetansehus

Skatt, moms og lønn – det er klart du får hjelp til det. Men så er Aider tross alt et kompetansehus, med alt fra HR-rådgivere til bedriftsutviklere. Sånn er vi også her i Lillestrøm.

I sum betyr det at vi kan hjelpe dere med langt mer enn regnskap. Har dere en overarbeidet CFO eller økonomisjef? Vi kan avlaste dere med deler av økonomifunksjonen – eller fylle den helt.

TA KONTAKT

Ole Thorbjørn Fodstad

Kontorleder • Lillestrøm

97 72 14 64

I Lillestrøm finner du flere energiske medarbeidere med spesialkompetanse på blant annet selskapsstrukturer, skatt og merverdiavgift, sier kontorleder Ole Thorbjørn Fodstad.

Aider i Lillestrøm

Kom gjerne innom oss for en kaffekopp, så kan vi snakke om deg og ditt behov.

Adresse
Brogata 7
2000 Lillestrøm

Telefon
97 72 14 64

Hjelper deg å ta de riktige beslutningene

En passion for oss i Aider Lillestrøm er å hjelpe deg med å ta de rette beslutningene. Det gjør vi ved å kjenne din bedrift, slik at du får rett informasjon til avtalt tid. Slik får du et solid grunnlag for gode beslutninger til videre utvikling av bedriften din.

Andre områder du finner spesialkompetanse på her, er:

  • Helseforetak
  • Renholdsbransjen
  • Valg og oppsett av gode digitale løsninger

Til sammen utgjør Aider Lillestrøm din komplette partner på alt som har med økonomifunksjonen å gjøre. Trenger du avlastning, råd eller hjelp med hele pakka?

Stikk innom, da vel! Vi holder til i trivelige lokaler like ved Lillestrøm stasjon. Og du, vi har alltid varm kaffe klar.