Mosjøen

Vi liker tall. Elsker dem, faktisk. Men for oss er ikke et korrekt regnskap selve målet – det er bare starten. Som kompetansehus kan vi gi tallene retning. Du får råd som gir bedre beslutninger – og teknologi som lar deg løfte blikket. Kort sagt: Vi hjelper deg å lykkes. Velkommen til Aider i Mosjøen!

Skatt, moms og lønn – det er klart du får hjelp til det. Men så er Aider tross alt et kompetansehus,  med alt fra HR-rådgivere til bedriftsutviklere. I sum betyr det at vi kan hjelpe dere med langt mer enn regnskap. Har dere en overarbeidet CFO eller økonomisjef? Vi i Mosjøen kan avlaste dere med deler av økonomifunksjonen – eller fylle den helt.

– Hele Aiders filosofi er at en moderne regnskapsfører ikke er en regnskapsfører i det hele tatt, men en rådgiver. Når regnskapet i praksis fører seg selv, blir annen kompetanse enda viktigere. Våre gamle røtter til industrien har blant annet gitt oss bransjekunnskap som kundene setter pris på, forteller Anne Berit Lindseth, kontorleder i Mosjøen.

TA KONTAKT

Anne Berit Lindseth

Kontorleder • Mosjøen

99 52 66 53

Aider i Mosjøen

Kontoret vårt i Mosjøen ligger sentralt plassert, og vi liker å prate med folk. Så kom gjerne innom oss for en kaffekopp, så kan vi snakke om deg og ditt behov.

Adresse
C.M. Havigs gate 21
8656 Mosjøen

Telefon
99 52 66 53

Til sammen utgjør Aider i Mosjøen din komplette partner på alt som har med økonomifunksjonen å gjøre. Trenger du avlastning, råd eller hjelp med hele pakka? Ta kontakt da vel!

regnskapsfører