AiderAider

Mosjøen

Vi liker tall. Elsker dem, faktisk. Men for oss er ikke et korrekt regnskap selve målet – det er bare starten. Som kompetansehus kan vi gi tallene retning. Du får råd som gir bedre beslutninger – og teknologi som lar deg løfte blikket. Kort sagt: Vi hjelper deg å lykkes. Velkommen til Aider i Mosjøen!

Skatt, moms og lønn – det er klart du får hjelp til det. Men så er Aider tross alt et kompetansehus,  med alt fra HR-rådgivere til bedriftsutviklere. I sum betyr det at vi kan hjelpe dere med langt mer enn regnskap. Har dere en overarbeidet CFO eller økonomisjef? Vi i Mosjøen kan avlaste dere med deler av økonomifunksjonen – eller fylle den helt.

– Hele Aiders filosofi er at en moderne regnskapsfører ikke er en regnskapsfører i det hele tatt, men en rådgiver. Når regnskapet i praksis fører seg selv, blir annen kompetanse enda viktigere. Våre gamle røtter til industrien har blant annet gitt oss bransjekunnskap som kundene setter pris på, forteller Anne Berit Lindseth, kontorleder i Mosjøen.

TA KONTAKT

Anne Berit Lindseth

Kontorleder • Mosjøen

99 52 66 53

Aider i Mosjøen

Kontoret vårt i Mosjøen ligger sentralt plassert, og vi liker å prate med folk. Så kom gjerne innom oss for en kaffekopp, så kan vi snakke om deg og ditt behov.

Adresse
Petter Dass gt. 3
8656 Mosjøen

Telefon
99 52 66 53

Til sammen utgjør Aider i Mosjøen din komplette partner på alt som har med økonomifunksjonen å gjøre. Trenger du avlastning, råd eller hjelp med hele pakka? Ta kontakt da vel!

regnskapsfører