AiderAider

Oslo

Vi liker tall. Elsker dem, faktisk. Men for oss er ikke et korrekt regnskap selve målet – det er bare starten. Som kompetansehus kan vi gi tallene retning. Du får råd som gir bedre beslutninger – og teknologi som lar deg løfte blikket. Kort sagt: Vi hjelper deg å lykkes. Velkommen til Aider i Oslo!

Et bredt kompetansehus

Skatt, moms og lønn – det er klart du får hjelp til det. Men så er Aider tross alt et kompetansehus, med alt fra HR-rådgivere til bedriftsutviklere. Sånn er vi også her i Oslo.

I sum betyr det at vi kan hjelpe dere med langt mer enn regnskap. Har dere en overarbeidet CFO eller økonomisjef? Vi kan avlaste dere med deler av økonomifunksjonen – eller fylle den helt.

I Oslo finner du over 100 energiske medarbeidere med spesialkompetanse på blant annet eiendom, krypto og pensjonskasser.

TA KONTAKT

Lars Bratberg

Kontorleder og regionsleder • Oslo

95 26 01 94 LinkedIn

Vi er ikke dem som sitter klar med samme svar uansett hva spørsmålet er. Vi er først og fremst problemløsere, sier Lars, kontorleder i Oslo.

Aider i Oslo

Kontoret vårt på Skøyen ligger sentralt plassert, på Karenslyst Allé, rett ved togstasjonen. Vi trives ved å være der det myldrer av liv. Kom gjerne innom oss for en kaffekopp, så kan vi snakke om deg og ditt behov.

Adresse
Karenslyst Allé 11, Skøyen
0278 Oslo

Telefon
35 08 16 00

Vi hjelper deg å akselerere

En passion for oss i Aider Oslo er å hjelpe deg med å sette fart. Er du i en vekstfase hvor selskapet profesjonaliseres? Da kan vi hjelpe deg med alt fra smarte systemløsninger til å bygge opp en regnskaps- og økonomifunksjon tilpasset deres virksomhet.

Du får altså ikke bare et korrekt regnskap, men en samarbeidspartner som hjelper deg å akselerere. 

Andre områder du finner spesialkompetanse på her, er:

  • HR-tjenester – inkludert utleie
  • transaksjonstjenester
  • utleie av alt fra regnskapsmedarbeidere til regnskaps- og økonomisjefer

Til sammen utgjør Aider Oslo din komplette partner på alt som har med økonomifunksjonen å gjøre. Trenger du avlastning, råd eller hjelp med hele pakka?

Stikk innom, da vel! Vi holder til i trivelige lokaler på Skøyen – og har alltid varm kaffe klar. 

Det som gir oss energi og begeistring, er å være en hjelper. Uansett hva behovene dine er, skal vi finne en løsning som passer deg.