AiderAider

Oslo

Vi liker tall. Elsker dem, faktisk. Men for oss er ikke et korrekt regnskap selve målet – det er bare starten. Som kompetansehus kan vi gi tallene retning. Du får råd som gir bedre beslutninger – og teknologi som lar deg løfte blikket. Kort sagt: Vi hjelper deg å lykkes. Velkommen til Aider i Oslo!

Et bredt kompetansehus

Skatt, moms og lønn – det er klart du får hjelp til det. Men så er Aider tross alt et kompetansehus, med alt fra HR-rådgivere til bedriftsutviklere. Sånn er vi også her i Oslo.

I sum betyr det at vi kan hjelpe dere med langt mer enn regnskap. Har dere en overarbeidet CFO eller økonomisjef? Vi kan avlaste dere med deler av økonomifunksjonen – eller fylle den helt.

I Oslo finner du over 100 energiske medarbeidere med spesialkompetanse på blant annet eiendom, krypto og pensjonskasser.

TA KONTAKT

Lars Bratberg

Kontorleder og regionsleder • Oslo

95 26 01 94 LinkedIn

Vi er ikke dem som sitter klar med samme svar uansett hva spørsmålet er. Vi er først og fremst problemløsere, sier Lars, kontorleder i Oslo.

Aider i Oslo

Kontoret vårt på Karl Johan ligger sentralt plassert, inne på Paleet. Vi trives ved å være der det myldrer av liv. Kom gjerne innom oss for en kaffekopp, så kan vi snakke om deg og ditt behov.

Adresse
Karl Johans gt. 37 B
0162 Oslo

Telefon
35 08 16 00

Vi hjelper deg å akselerere

En passion for oss i Aider Oslo er å hjelpe deg med å sette fart. Er du i en vekstfase hvor selskapet profesjonaliseres? Da kan vi hjelpe deg med alt fra smarte systemløsninger til å bygge opp en regnskaps- og økonomifunksjon tilpasset deres virksomhet.

Du får altså ikke bare et korrekt regnskap, men en samarbeidspartner som hjelper deg å akselerere. 

Andre områder du finner spesialkompetanse på her, er:

  • HR-tjenester – inkludert utleie
  • transaksjonstjenester
  • utleie av alt fra regnskapsmedarbeidere til regnskaps- og økonomisjefer

Til sammen utgjør Aider Oslo din komplette partner på alt som har med økonomifunksjonen å gjøre. Trenger du avlastning, råd eller hjelp med hele pakka?

Stikk innom, da vel! Vi holder til i trivelige lokaler midt på Karl Johan – og har alltid varm kaffe klar. 

Det som gir oss energi og begeistring, er å være en hjelper. Uansett hva behovene dine er, skal vi finne en løsning som passer deg.