AiderAider

Porsgrunn

Regnskap er ikke lenger hva det var – vi former hva det blir. I Aider gir vi tallene retning, og vi skaper merverdi med regnskapet i hånden. Med vår kompetanse innen regnskap, rådgivning og teknologi hjelper vi våre kunder med å tenke fremover. Vi hjelper dagens og morgendagens ledere i å lykkes med sine beslutninger. Velkommen til Aider i Porsgrunn!

Snakk med oss om regnskap, rådgivning og teknologi. Kontakt oss

R8 Consulting blir Aider Porsgrunn!

Aider fortsetter veksten i sprintfart, og grenlandsbyrået R8 Consulting blir nyeste tilskudd til familien. – Dette er et byrå som er vant til å tenke de store tankene om hvordan verden endrer seg. Det er en god match for oss, sier Bjørnar Fjeld, leder for IT og tech i Aider.

Lars Erik Løberg fra R8 Consulting, som har bygget selskapet sammen med kompanjong André Østenå, er enig og understreker viktigheten av kompetanse og kontinuerlig utvikling.

– R8 er også et stort konsern, men med Aider kan vi slå hodene sammen med likesinnede. Det er masse som skjer i faget vårt, og det er store bransjemessige utfordringer. For å møte dem trenger vi enda mer kompetanse og størrelse til å utfordre. Det får vi nå, sier Løberg.

Aider i Porsgrunn

Kontoret vårt i Porsgrunn har nærmere 20 ansatte, og her har vi en god blanding av spesialiserte rådgivere innen både regnskap, økonomi, bedriftsutvikling og systemløsninger.

Gjengen i Porsgrunn spesialiserer seg på Visma, og har tung systemkompetanse in-house. Det betyr at vi kan gi mer og bedre relevant rådgiving hele veien, ikke bare rapportere historikk.

Adresse
Powerhouse Telemark
Dokkvegen 11
3920 Porsgrunn

Telefon
95 92 23 41

Foto av Powerhouse Telemark, brukt på våre nettsider: Tor Helge Thorsen