AiderAider

Rakkestad

Vi liker tall. Elsker dem, faktisk. Men for oss er ikke et korrekt regnskap selve målet – det er bare starten. Som kompetansehus kan vi gi tallene retning. Du får råd som gir bedre beslutninger – og teknologi som lar deg løfte blikket. Kort sagt: Vi hjelper deg å lykkes. Velkommen til Aider i Rakkestad!

Skatt, moms og lønn – det er klart du får hjelp til det. Men så er Aider tross alt et kompetansehus, med alt fra HR-rådgivere til bedriftsutviklere. Sånn er vi også her i Rakkestad.

I sum betyr det at vi kan hjelpe dere med langt mer enn regnskap. Har dere en overarbeidet CFO eller økonomisjef? Vi kan avlaste dere med deler av økonomifunksjonen – eller fylle den helt.

I Rakkestad finner du 17 energiske medarbeidere med spesialkompetanse på blant annet regnskap, økonomi, og rådgivning.

 

Les mer om folka våre her! 

TA KONTAKT

Bjørg Dalane

Kontorleder • Rakkestad • Statsautorisert regnskapsfører

91 11 96 69 LinkedIn

- Vi gleder oss over å ha blitt en del av kompetansehuset Aider og til å være med på å redefinere regnskapsbransjen. Vi vil jobbe tett med deg som kunde og være en del av ditt team for å skape merverdi. Med gode teknologiske løsninger og spisskompetanse er vi enda bedre rustet, sier Bjørg Dalane, kontorleder i Rakkestad.

Aider i Rakkestad

Kom gjerne innom oss for en kaffekopp, så kan vi snakke om deg og ditt behov.

Adresse
Strømfossveien 63
1890 Rakkestad

Telefon
91 11 96 69

En aktiv sparringspartner

En passion for oss i Aider er å hjelpe deg med din økonomiske hverdag. Det gjør vi ved å levere høy kvalitet, «skreddersøm» samt være en aktiv sparringspartner. Slik lykkes du med dine beslutninger.

Andre områder du finner spesialkompetanse på her, er

  • Styrearbeid
  • Virksomhetsstyring
  • Lønn og HR

Til sammen utgjør Aider i Rakkestad din komplette partner på alt som har med økonomifunksjonen å gjøre. Trenger du avlastning, råd eller hjelp med hele pakka?

- Vi møter deg med åpenhet og engasjement. Med effektiviserende systemløsninger og aktiv deltagelse i ditt team på en hjelpsom og omtenksom måte vil vi gjøre vårt ytterste for at du skal lykkes, avslutter Bjørg.

Stikk innom, da vel! Vi holder til i trivelige lokaler i Rakkestad – og har alltid varm kaffe klar.