AiderAider

Sarpsborg

Regnskap er ikke lenger hva det var – vi former hva det blir. Med vår kompetanse innen regnskap, rådgivning og teknologi hjelper vi våre kunder med å tenke fremover. Vi hjelper dagens og morgendagens ledere i å lykkes med sine beslutninger. Velkommen til Aider i Sarpsborg!

Østfold er et spennende marked

Skatt, moms og lønn – det er klart du får hjelp til det. Men så er Aider tross alt et kompetansehus,  med alt fra HR-rådgivere til bedriftsutviklere. Sånn er vi også her i Østfold.

I sum betyr det at vi kan hjelpe dere med langt mer enn regnskap. Har dere en overarbeidet CFO eller økonomisjef? Vi kan avlaste dere med deler av økonomifunksjonen – eller fylle den helt.

Dette er et utrolig kult område, med både større industribedrifter og nyskapende, fremoverlente selskaper i helt nye markeder. Samtidig ser vi hos flere selskaper at økonomifunksjonen er blitt hengende noe etter, og de bærer preg av utdaterte løsninger og manuelle prosesser. Disse skal vi hjelpe å effektivisere.

 

Bli bedre kjent med folka våre her!

TA KONTAKT

Robin Aleksander Olsen

Kontorleder i Sarpsborg og Halden• Regionsleder, Østfold • Statsautorisert regnskapsfører

90 29 97 98 LinkedIn

– Dette er et utrolig kult område, med både større industribedrifter og nyskapende, fremoverlente selskaper i helt nye markeder. Samtidig ser vi hos flere selskaper at økonomifunksjonen er blitt hengende noe etter, og de bærer preg av utdaterte løsninger og manuelle prosesser. Disse skal vi hjelpe å effektivisere, sier Robin Olsen, kontorleder i Østfold.

Aider i Sarpsborg

Kom gjerne innom oss for en kaffekopp, så kan vi snakke om deg og ditt behov.

Adresse
Kalnesveien 5,
1712 Sarpsborg

Telefon
90 29 97 98

Kom innom Aider i Sarpsborg for en hyggelig prat!

regnskapsfører