AiderAider

Sotra

Vi liker tall. Elsker dem, faktisk. Men for oss er ikke et korrekt regnskap selve målet – det er bare starten. Som kompetansehus kan vi gi tallene retning. Du får råd som gir bedre beslutninger – og teknologi som lar deg løfte blikket. Kort sagt: Vi hjelper deg å lykkes. Velkommen til Aider på Sotra!

Skatt, moms og lønn – det er klart du får hjelp til det. Men så er Aider tross alt et kompetansehus, med alt fra HR-rådgivere til bedriftsutviklere. Sånn er vi også her på Sotra.

I sum betyr det at vi kan hjelpe dere med langt mer enn regnskap. Har dere en overarbeidet CFO eller økonomisjef? Vi kan avlaste dere med deler av økonomifunksjonen – eller fylle den helt.

 

På Sotra finner du 7 energiske medarbeidere med spesialkompetanse på blant annet årsoppgjør, skatt og MVA.

TA KONTAKT

Christer Bakke

Kontorleder på Sotra

40 63 92 75
aider regnskapsføreren

«På Straume kan vi bistå med alt innen regnskap og rådgivning lokalt. Med et nasjonalt kompetansehus i ryggen» – Christer Bakke, Partner i Aider

Aider på Sotra

Kom gjerne innom oss for en kaffekopp, så kan vi snakke om deg og ditt behov:

Adresse
Idrettsvegen 103
5353 Straume

Telefon
40 63 92 75

En passion for oss hos Aider Sotra er å hjelpe deg med alt innen regnskap og rådgivning. Det gjør vi ved å sette folk i fokus og sørger for at dere kjenner på energi og begeistring i møte med oss.

Til sammen utgjør Aider Sotra din komplette partner på alt som har med økonomifunksjonen å gjøre. Trenger du avlastning, råd eller hjelp med hele pakka?

 

Stikk innom, da vel! Vi holder til i trivelige lokaler på Straume – og har alltid varm kaffe klar.

«Folk er vår viktigste verdi. Vi forenkler hverdagen din» – Christer Bakke, Partner i Aider