AiderAider

Stavanger

Vi liker tall. Elsker dem, faktisk. Men for oss er ikke et korrekt regnskap selve målet – det er bare starten. Som kompetansehus kan vi gi tallene retning. Du får råd som gir bedre beslutninger – og teknologi som lar deg løfte blikket. Kort sagt: Vi hjelper deg å lykkes. Velkommen til Aider i Stavanger!

Skatt, moms og lønn – det er klart du får hjelp til det. Men så er Aider tross alt et kompetansehus, med alt fra HR-rådgivere til bedriftsutviklere. Sånn er vi også her i Stavanger.

I sum betyr det at vi kan hjelpe dere med langt mer enn regnskap. Har dere en overarbeidet CFO eller økonomisjef? Vi kan avlaste dere med deler av økonomifunksjonen – eller fylle den helt.

I Stavanger finner du over 50 energiske medarbeidere med spesialkompetanse på blant annet vekstbedrifter, eiendom, aksjer, finansiering og støtteordninger knyttet til forskning og utvikling.

TA KONTAKT

Marie Grastveit

Kontorleder • Stavanger

90 86 61 73

- Vi ønsker å være bedrifters nærmeste støttespiller, sier Marie Grastveit, kontorleder i Stavanger.

Aider i Stavanger

Kom gjerne innom oss for en kaffekopp, så kan vi snakke om deg og ditt behov.

Adresse
Travbaneveien 3
4031 Stavanger

Telefon
51 87 09 00

Rapportering og visualisering av data

En passion for oss i Aider Stavanger er å hjelpe deg med rapportering og visualisering av data. Det gjør vi ved å hente tall fra aktiviteter knyttet til økonomi og drift som gir deg og din bedrift unik innsikt. Våre utviklere bygger skreddersydde KPI-modelleringer og andre verktøy med dimensjons- og drill-down-funksjoner som kan fange opp og utnytte prosjektdata, timebruk og andre innsatsfaktorer for å gi et oversiktelig og helhetlige bilde av dagens situasjon.

Andre områder du finner spesialkompetanse på her, er

  • Eiendom og aksjer
  • Virksomhetsstyring
  • HR-rådgivning

Til sammen utgjør Aider i Stavanger din komplette partner på alt som har med økonomifunksjonen å gjøre. Trenger du avlastning, råd eller hjelp med hele pakka?

- Vi skal bety en forskjell, avslutter Marie.

Stikk innom, da vel! Vi holder til i trivelige lokaler på Forus – og har alltid varm kaffe klar.