AiderAider

Tønsberg

Regnskap er ikke lenger hva det var – vi former hva det blir. I Aider gir vi tallene retning, og vi skaper merverdi med regnskapet i hånden. Med vår kompetanse innen regnskap, rådgivning og teknologi hjelper vi våre kunder med å tenke fremover. Vi hjelper dagens og morgendagens ledere i å lykkes med sine beslutninger. Velkommen til Aider i Tønsberg!

Stedsikon

Snakk med oss om regnskap, rådgivning og teknologi. Kontakt oss

På kontoret vårt i Tønsberg har vi en god blanding av spesialiserte rådgivere innen regnskap, økonomi og systemløsninger med lang erfaring fra skybaserte og automatiserte løsninger. Kontoret her har et spesialisert team på både Xledger og Tripletex.

 

Agenda Regnskap en del av Aider-familien

I november 2020 ble Agenda Regnskap en del av Aider-familien. Agenda Regnskapsbyrå er et av de største og mest anerkjente regnskapsmiljøene i Tønsberg. Anders Aasen, leder for forretningsutvikling i Aider, forteller at det gode lokale renommeet har vært et viktig lodd på vektskålen.

– Vi satser på Vestfold som region, og Agenda Regnskapsbyrå har vært på toppen av lista vår lenge. Vi gleder oss til å få dem med på laget, og til å ta en enda sterkere posisjon lokalt.

Les hele saken om Aider og Agenda Regnskap her

Nærbilde av dame som trykker på en smarttelefon

Aider i Tønsberg

Kom gjerne innom oss for en kaffekopp, så kan vi snakke om deg og ditt behov.

Adresse
Træleborgveien 9
3112 Tønsberg

Telefon
33 30 76 00