AiderAider

Tromsø

Vi liker tall. Elsker dem, faktisk. Men for oss er ikke et korrekt regnskap selve målet – det er bare starten. Som kompetansehus kan vi gi tallene retning. Du får råd som gir bedre beslutninger – og teknologi som lar deg løfte blikket. Kort sagt: Vi hjelper deg å lykkes. Velkommen til Aider på Skjervøy, Sørkjosen, Lødingen og i Tromsø!

Langt mer enn bare regnskap

Skatt, moms og lønn – det er klart du får hjelp til det. Men så er Aider tross alt et kompetansehus, med alt fra HR-rådgivere til bedriftsutviklere. Sånn er vi også her på Skjervøy, Sørkjosen, Lødingen og Tromsø.

 

I sum betyr det at vi kan hjelpe dere med langt mer enn regnskap. Har dere en overarbeidet CFO eller økonomisjef? På våre kontorer finner du totalt 29 energiske medarbeidere som kan avlaste dere med deler av økonomifunksjonen – eller fylle den helt.

TA KONTAKT

Åse L. Jakobsen

Kontorleder i Tromsø

90 61 58 84

«Vi er her – alltid!» - Åse L. Jakobsen, kontorleder i Tromsø

Aider i Tromsø

Kom gjerne innom et av våre kontorer for en kaffekopp, så kan vi snakke om deg og ditt behov!

 

Du finner oss her:

  • Skjervøy: Strandveien 40 A , 9180 Skjervøy
  • Tromsø: Ringveien 69, 9018 Tromsø
  • Sørkjosen: Meierivn 4, 9152 Sørkjosen

 

 

Vi gjør hverdagen din enklere

En passion for oss i Aider på Skjervøy, Sørkjosen, Lødingen og i Tromsø er å gjøre hverdagen din enklere. Vi er en partner, ikke bare en leverandør – og hos oss er alltid døren høy og porten vid.

 

Jobber du innen fiskeri eller entreprenørvirksomhet, har vi også lang erfaring med akkurat din bransje. Til sammen utgjør Aider på Skjervøy, Sørkjosen, Lødingen og i Tromsø din komplette partner på alt som har med økonomifunksjonen å gjøre. Trenger du avlastning, råd eller hjelp med hele pakka?

 

Stikk innom, da vel! Vi holder til i trivelige lokaler på Skjervøy, Sørkjosen, Lødingen og Tromsø – og har alltid varm kaffe klar.