Sammen sikter vi høyt

Aider er startet av Andreas Vik (daglig leder) og Knut Grotli (styreleder) med ambisjon om å sette et tydelig fotavtrykk i regnskapsbransjen. Vi tilbyr regnskaps- og virksomhetsstyringstjenester med høy teknologigrad og høy kompetanse hos medarbeiderne.

I april 2020 slår Aider seg sammen med veletablerte Tet. Vi samler kreftene i et nytt selskap som blir et av landets fremste regnskaps- og rådgivningsmiljøer. Sammen bygger vi en ny nasjonal aktør og utfordrer de store navnene gjennom kraft, nytenkning og unge talenter. Det nye selskapet skal fortsatt hete Aider, og lanseres for fullt høsten 2020.

Andreas og Knut har betydelig erfaring med å bygge opp og lede  kompetansevirksomheter. Andreas har de siste 6 årene ledet BDOs satsing på regnskap og sittet i BDOs norske ledergruppe. I denne perioden vokste regnskapsvirksomheten fra 20 til 400 millioner i omsetning. Andreas har tidligere ledet oppbyggingen av Telenors globale shared service senter til nesten 500 ansatte i tre land og har lang erfaring med outsourcing av fellestjenester.

Knut har tidligere vært administrerende direktør i PwC Norge og var sentral i oppbyggingen av BDO Norge som viseadministrerende direktør. Knut har i etterkant etablert Ascender, et ledende executive search og management assessment-selskap.

Knut har også anvendt sin kompetanse innen ledelse og lagbygging på flere internasjonale klatreekspedisjoner, blant annet til toppen av Mount Everest i 2011.

Regnskapsbyrået Causa fusjonerte med Aider i starten av 2019. Dette tilførte oss 20 høyt kvalifiserte medarbeidere med erfaring fra blant annet Microsoft, Statoil, Elkem og NSB. Causa har under ledelse av Jørgen Edvardsen og Fred Radenbach fått mye anerkjennelse for sin innovative bruk av teknologi og fokus på merverdi for kunden: Tre år etter stiftelsen kåret Visma selskapet til Partner of the Year 2018 i konkurranse med flere hundre regnskapsbyråer.

Lars Bratberg og Nina Abrahamsen starter opp i mai 2019 og kompletterer med det den råeste ledergruppen i regnskapsbransjen. Lars kommer fra stillingen som leder i PwC Accounting (Øst) og har også betydelig operativ erfaring, blant annet som CFO i et PE-eid selskap og revisor i PwC. Nina tar steget til Aider fra en rolle som nasjonalt systemansvarlig i BDO Regnskap. Nina har bred ERP-erfaring fra ulike konsulentstillinger de siste 20 årene.

Totalt er vi nå i underkant av 30 serviceinnstilte medarbeidere, og vi ser etter flere motiverte kolleger som vil være med å endre regnskapsbransjen.

Ledergruppen


Ledergruppen


Knut Grotli


Styreleder

Andreas Vik


Leder

Jørgen Edvardsen


Fag og kvalitet

Fred Radenbach


HR

Nina Abrahamsen


IT

Lars Bratberg


Forretningsutvikling