AiderAider

Om oss

Vi liker tall. Elsker dem, faktisk. Men for oss er ikke et korrekt regnskap selve målet – det er bare starten. Det er fundamentet alt annet bygges på.

Skal vi ta en prat? Kontakt oss

En ting er vi sikre på. Verden trenger ikke enda et regnskapsbyrå

Selvsagt skal vi ta oss av regnskap. Ja, sannsynligvis klarer vi det bedre enn de fleste. Men det er ikke det som gjør oss til Aider. Vi gir tallene retning. Vi gir folk råd. Vi skaper merverdi med regnskapet i hånden.

Vi i Aider mener at regnskapsbransjen må redefineres. Og at det er vi som skal gjøre det. Dette skal vi få til med flinke folk, forenkling – og med blikket festet langt der fremme.

Vi rendyrker kombinasjonen av teknologi som er enkel å forstå, knallgode folk som bryr seg – og mulighetene som frigjøres ved å utfordre og alltid tenke fremover. Begeistringen i møtet mellom folk – og i møtet mellom folk og teknologi – skaper energi og uendelige muligheter. Vi skal hjelpe folk med å lykkes, og sammen skal vi definere fremtiden.

Derfor er ikke Aider enda et regnskapsbyrå. Vi er bransjens største utfordrer. Et ledende kompetansehus som legger lista når det kommer til teknologi og flinke folk. Vi har samlet de aller beste miljøene innen regnskap, systemløsninger og forretningsutvikling fra hele Norge. Vi hjelper dagens og morgendagens ledere i å lykkes med sine beslutninger.

Vi skal gjøre det komplekse enkelt - for alle vi møter, hver eneste dag. Fremtiden handler om å hjelpe, utvikle og begeistre. Vi er klare! Er du? Velkommen til Aider.

Nesten 1000 ansatte

Vi er store nok til å håndtere de store kundene, men samtidig små nok til å kjenne hver enkelt av kundene våre godt.

Vil du bli en av oss? Jobb med oss, da vel!

 

Kom innom for en kaffe

Vi har 36 kontorer fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør – og vi har kunder fra hele landet. Kom innom et av våre kontorer for en hyggelig prat!

Bli partner av Aider

I Aider har vi en ambisiøs vekststrategi, og vi vokser blant annet gjennom nye partnere. Bakgrunnen for dette er at vi, som alle andre, har merket at verden endrer seg – og det fort. Regnskapsbransjen er også i endring, skytjenester, digitalisering og automatisering er høyaktuelle temaer om dagen.

I et slikt marked er det mange mindre aktører som gjør en vurdering om at her gjelder det å henge med i svingene, og for å lykkes med dette trenger de å bli en del av noe større. Det er her Aider kommer inn – så bli en del av oss, sammen er vi dynamitt.

Men, la oss ta en prat om deg. Ta kontakt med oss