AiderAider

Tress-gruppen satte ut milliardporteføljen til Aider: Nå går årsoppgjøret som en drøm

Eiendomsselskapet Tress-gruppen utvikler næringseiendom og boligprosjekter, og til sammen forvalter de eiendomsverdier for over en milliard. Da de skulle sette ut porteføljen til en ekstern regnskapsfører, falt valget på Aider.

Kvalitet, kapasitet og bra folk

– Dette var en stor og viktig beslutning for oss, og derfor kjørte vi en omfattende anbudsprosess, forteller Katinka Vister, økonomisjef i Tress-gruppen og daglig leder i Tress Business Management AS.

Den prosessen kom Aider seirende ut av, og Vister forteller at det ikke bare var kvalitet og kapasitet som var viktig for dem, men menneskelige relasjoner og samarbeid.

– Her fikk vi et bra førsteinntrykk av Aider, som senere skulle bli bekreftet i etterkant, sier Vister.

– Som en del av teamet

Det tok ikke lang tid før Aiders eiendomsteam fikk på plass gode rutiner – og gode relasjoner. Begge deler avgjørende for en best mulig leveranse, mener Ernst Ørke, director i Aider.

– Eiendomsarbeid bygger på tillit og gjensidig respekt, og det tar vi på alvor. Det gjør Tress også, og derfor fant vi naturligvis raskt tonen, sier han.

– Gikk som en drøm

Resultatet er blant annet et årsoppgjør som ifølge Vister gikk «som en drøm».

– Det samme sa selskapenes revisor. I det hele tatt leverer Aider høy kvalitet og oppfølging, og jeg opplever dem som en god rådgiver og sparringspartner, både i hverdagen og ved ekstraordinære hendelser, sier økonomisjefen og avslutter:

– Jeg er utrolig glad for å ha fått Aider med på laget, og vi i Tress ser på teamet i Aider som en del av de ansatte hos oss.

La oss hjelpe din bedrift fremover! Ta kontakt