AiderAider

HR-skanner

Sjekk hvor HR-moden din virksomhet er – få full oversikt med vårt testverktøy.

Hvorfor HR-skanner?

Skal du utarbeide en velfundert, overordnet HR-strategi, må du ha et godt bilde av nåsituasjonen. Hva fungerer godt – og hvor ligger forbedringspunktene? Hvilke rutiner har dere for HR-prosesser – og hvor godt etterleves disse? Aiders HR-skanner gir deg denne innsikten, og dermed det beste grunnlaget for morgendagens HR-strategi.

 

Dette sier kundene om vår HR-skanner

– Gjennom skanneren fikk vi et utrolig godt utgangspunkt for det videre arbeidet. Selve gjennomføringen var profesjonell, oversiktlig og dekkende, og svarene var ryddig og tydelig presentert. Ønsker din bedrift en objektiv og omfattende vurdering av deres HR-tjenester, anbefaler vi Aiders HR-skanner, sier Karoline Andersen – Office & ESG Coordinator i Deepinsight.

Som en vekstbedrift hadde Deepinsight et behov for å profesjonalisere sine HR-rutiner. Den prosessen startet de med bruk av Aiders HR-skanner. Gjennom skanneren fikk de svar på styrker, svakheter – og hvordan de bør jobbe med planene videre.

 

BOOK HR-SKANNING

Karina Strandrak Belseth

Leder for Folk og Kultur • Partner

95 26 01 55 LinkedIn

- Vi fikk et utrolig godt utgangspunkt for det videre arbeidet! Selve gjennomføringen var profesjonell, oversiktlig og dekkende, og svarene var ryddig og tydelig presentert.

Slik fungerer skanneren

Selv om teorien bak er avansert, er prosessen enkel. Vi i Aider gjennomfører et intervju med den i din virksomhet som har best innsikt i de interne HR-rutinene.

Det velfunderte, strukturerte intervjuet tar 1,5–2 timer, og består av cirka 130 HR-relaterte spørsmål. Spørsmålene er inndelt i ulike dimensjoner, og svarene gir du helt enkelt på en skala fra 1–5.

Deretter tar vi av oss resten.

Vi knuser tallene, analyserer – og gir selskapet ditt en konkret score for HR-modenhet.

Du får alle funnene oppsummert i en presentasjon, hvor vi også kommer med forslag til helt konkrete forbedringstiltak på tvers av dimensjonene. Aiders HR-skanner kan dermed danne et solid grunnlag for en overordnet HR-strategi.

Skreddersydde tiltak

Resultatene fra HR-skanneren får du oppsummert i en lettfattelig rapport som identifiserer både styrker og utviklingspotensial. Trenger du hjelp til å iverksette noen av de konkrete tiltakene, kan Aider hjelpe med å deg med HR-relaterte produkter og tjenester som

 

Ønsker du en gratis og uforpliktende HR-skanning? Ta kontakt med oss!

Alt du trenger å gjøre, er å sette av to timer til et intervju med en av våre kollegaer – og deretter en time til et presentasjonsmøte. Du får tilsendt rapporten med resultatene i etterkant av dette møtet.

Kontakt oss for å booke en HR-skanning