AiderAider

Innovasjonsrådgivning

Verden beveger seg raskere enn noen gang, og det kan være vanskelig å henge med. Du vet kanskje at du må omstille deg, men er usikker på hvordan. Våre innovasjonsrådgivere gir deg et kart over terrenget – og en konkret plan for hvordan du når målene dine.

Samfunnet ønsker og trenger innovative bedrifter. Men virkemiddelapparatet vårt, som skal hjelpe disse opp og frem, kan være vanskelig å navigere. Visste du at mange norske bedrifter driver med innovasjon som kvalifiserer til støtte – helt uten å være klar over det? 

 

No cure, no pay

Våre innovasjonsrådgivere loser deg gjennom jungelen av tilskuddsordninger, fra Forskningsrådet til SkatteFUNN og Innovasjon Norge. Ikke bare lager vi en prosjektplan for hele innovasjonsprosessen, vi skriver også søknadene for deg. 

 

Skulle du ikke få støtte, betaler du heller ingenting til oss.

Prosjektregnskap og kostnadsrapportering trenger du heller ikke tenke på – vi fikser det. Er du allerede Aider-kunde, kan vi finne måter å gjøre dette enda enklere på, blant annet gjennom automatisering av økonomirapporteringen. Alt for at du kan få mer tid til å gjøre det du gjør best.

TA KONTAKT

Klas Forfang

Leder innovasjon Aider

97 12 10 17

Få mer ut av ressursene dine

Du trenger ikke ha et konkret innovasjonsprosjekt på gang for å ha nytte av våre tjenester. Vi hjelper deg med å gå fra ingenting til noe – til å innovere på eksisterende ressurser og å identifisere hvilke kostnader og delaktiviteter som kan finansieres.

 

Vi tror at alle virksomheter har et uforløst kreativt potensial – vi i Aider hjelper deg å hente det ut. Det handler ikke om at innovasjon skal erstatte dine eksisterende strategier, men det kan skape tilleggsverdi. 

Er din bedrift blant dem som kjenner på et behov for omstilling, enten det er i møte med ny teknologi, ny lovgivning eller endret brukeratferd? Vi hjelper deg med å utfordre det etablerte – og å finne muligheter som kanskje har havnet i blindsonen.

hr-rådgivning

«Mange innser at de må endre seg, men det er vanskelig å vite hvordan. Når verden beveger seg så raskt som nå, er gode råd verdt mer enn noen gang.» – Klas Forfang, leder i Aider Innovasjon

Vi kaller oss innovasjonsrådgivere, men i praksis er vi forretningsutviklere med innovasjon som virkemiddel. Ikke alle bedrifter kan eller skal finne opp ny teknologi – derfor får du hjelp til å innovere på toppen av de ressursene du allerede har.

 

Andre ting vi mer enn gjerne hjelper deg med er: 

  • Forretningsarkitektur
  • Kompetansemegling
  • Finansieringsstrategi for utviklingsløp
  • Strategisk rådgiving
  • IP-rådgiving
  • Nettverksbygging
  • Innovasjonsmetodikk
  • Foredrag og workshops

Vil du sjekke om du kvalifiserer til en tilskuddsordning, få en kartlegging av egen bedrift – eller bare lære mer om innovasjon? Ikke nøl med å ta kontakt med oss i Aider Innovasjon!