AiderAider

Litt hjelp med likviditeten? Prøv kassekreditt fra Aprila bank

Perioder med redusert betalingsdyktighet er noe de fleste i SMB-markedet kan oppleve. Trenger du å smøre likviditeten litt når det kniper? Vår partner Aprila hjelper deg.

Små og mellomstore bedrifter er selve ryggraden i den norske økonomien, men frem til nå har det vært vanskelig for mange å få hjelp med likviditeten. I Aider synes vi ikke virksomheter skal måtte kaste inn håndkleet når alt de trenger er en liten boost. 

Derfor er vi nå blitt partner med Aprila, som tilbyr helt ukomplisert kassekreditt for små og mellomstore bedrifter. Vi i Aider er store tilhengere av forenkling. Og det blir ikke stort enklere enn dette: Søk – og se hvor mye du kan få innen 60 sekunder.

TA KONTAKT

Jørgen Victor Skagen

Regnskapsrådgiver

90685460

«Når alle kostnader plutselig øker, kan finansiering fort stå i veien for å satse videre. Men mange bedrifter kommer seg over kneika bare de får litt mer bensin på tanken, og det kan de få gjennom Aprila.» – Jørgen Victor Skagen, regnskapsrådgiver

Umiddelbar tilgang til økt likviditet?

Hva er haken her, tenker du kanskje? Ingen, viser det seg. Aprila opererer helt uten skjulte kostnader. 

 

Løsningen er 100 prosent datadrevet, som også bidrar til at du slipper dyre etableringsgebyrer. Her er det ganske enkelt kun to kostnader: en fast, lav månedspris fra 199 kroner og en månedsrente fra 0,79 %. That’s it. 

Vi er klare for å hjelpe deg!

Som Aider-kunde kan du selvsagt alltids spørre oss om hjelp. Kanskje lurer du på om dette i det hele tatt er noe du trenger – eller om det er løsningen som passer deg best? Hos oss får du gode råd før du bestemmer deg.

Så, trenger du litt hjelp til å komme over kneika? Gi likviditeten din en boost!

Kanskje bare litt nysgjerrig? Ta kontakt med oss, så tar vi en prat.