AiderAider
Kvinner snakker og ler

Regnskap

Vi liker tall. Elsker dem, faktisk. Men for oss er ikke et korrekt regnskap selve målet – det er bare starten. Er du klar? Enten du ønsker å outsource hele økonomifunksjonen, eller føre deler av regnskapet selv – ta en prat med oss.

IFRS

Fører du regnskapet etter IFRS-reglene – eller skal virksomheten din implementere det? Her i Aider snakker vi flytende IFRS.

VAT representation and customs

Got a company registered abroad and thinking about setting up shop in Norway? Or do you find yourself juggling imports across borders – and want to be absolutely certain everything's in order? Here at Aider we know every clause and paragraph in the book – so you don’t have to.

MVA representasjon og toll

Alle som har prøvd å manøvrere landskapet av toll og moms, vet at det er fullt av fallgruver. Er alt dokumentert slik det skal? Er rapportene dine i riktig format? Og hvordan blir det regnskapsmessig med den tingen som er solgt til Norge, men ennå ikke importert?

Konsernregnskap

Med noen felles husregler er det enklere å være en lykkelig familie. Dette gjelder ikke minst når du jobber med et konsernregnskap. Formålet med konsernregnskap er å vise alle selskapene i konsernet som én enhet.

Regnskap og økonomi

Er du klar for morgendagens økonomitjenester? Enten du ønsker å outsource hele økonomifunksjonen, eller føre deler av regnskapet selv, har vi løsninger som passer for deg. Med våre skybaserte tjenester har du alltid tilgang til oppdaterte nøkkeltall.

Regnskap for små og mellomstore bedrifter

Stor eller liten? Eller kanskje noe midt i mellom? Da er du ikke alene. Over 95 % av alle norske virksomheter har mellom 1 og 50 ansatte, og disse små og mellomstore bedriftene er derfor selve ryggraden i norsk næringsliv. Ambisjonen må jo derfor bli å forenkle hverdagen til bedriftene, og gjøre det lettere for dem å gjøre jobben sin.

HR og personal

De ansatte er selve navet i bedriften din, men HR og personal kan være vanskelig. Sitter du ofte alene med ansvaret? Skulle du gjerne hatt noen å spørre og sparre med? La oss sammen finne ut av hva som er best for din flokk, og skape motiverte ansatte.

Innfordring og inkasso

Det verste som kan skje om du glemmer lommeboken din hjemme, er at du ikke får betalt for deg i butikken. Men når fakturaer går i glemmeboken, kan konsekvensen bli større. Vi i Aider ønsker likevel å unngå de store konsekvensene, og samtidig hjelper vi deg med få pengene dine på konto.

Ung kvinne og ung mann går utendørs og snakker

Utleie av personell

Midlertidig eller permanent: I blant oppstår et behov for kompetanse som virksomheten ikke kan dekke selv. Andre ganger har man et ønske om å kjøpe seg litt tid før en permanent løsning er på plass. Aider tilbyr både høyt kvalifisert spesialistkompetanse, regnskapsførere og øvrig administrativt personell for kortere eller lengre oppdrag.

Nærbilde av kvinne som taster på en laptop i et møte

Analyse og rapportering

I en tid med overflod av informasjon, blir det å forstå, tolke og analysere de tilgjengelige dataene stadig viktigere. Våre rådgivere og Xledgers rapporterings- og spørremuligheter hjelper deg med nettopp det, og sikrer oppdaterte nøkkeltall og beslutningsinformasjon.

Lønnstjenester

Lønn er som melk og brød. Alle forventer at butikken har det i hylla si, men det snakkes ikke høyt om. Skulle butikken likevel gå tom, hadde det blitt bråk. Lønna skal være riktig, det er viktig for folk. Og det skal rett og slett bare funke.

Ung kvinne og ung mann i samtale under en lunsj

Prosjektregnskap

Hva er den hemmelige oppskriften for å lykkes med et prosjekt? Vi kan ikke love deg fasiten på det, for det er mange elementer som skal klaffe, og det finnes utallige tips, kurs og artikler om prosjektledelse. Men det vi kan si med sikkerhet er at øvelse gjør mester. Og skal man bli best i noe bør man høste erfaringer - både gode og dårlige.

Nærbilde av dame som trykker på en smarttelefon

Skybasert regnskap

Rett styringsverktøy gir gode resultater! Med alle nøkkeltall sømløst integrert i ett system får full du oversikt på ett blunk, kombinert med hjelp fra våre dyktige rådgivere når du trenger det.