Kvinner snakker og ler

Regnskap

Vi liker tall. Elsker dem, faktisk. Men for oss er ikke et korrekt regnskap selve målet – det er bare starten. Er du klar? Enten du ønsker å outsource hele økonomifunksjonen, eller føre deler av regnskapet selv – ta en prat med oss.

Mann snakker i telefon utendørs

Konsernregnskap

Med noen felles husregler er det enklere å være en lykkelig familie. Dette gjelder ikke minst når du jobber med et konsernregnskap. Formålet med konsernregnskap er å vise alle selskapene i konsernet som én enhet.

Ung mann og kvinne sitter sammen

Regnskap og økonomi

Er du klar for morgendagens økonomitjenester? Enten du ønsker å outsource hele økonomifunksjonen, eller føre deler av regnskapet selv, har vi løsninger som passer for deg. Med våre skybaserte tjenester har du alltid tilgang til oppdaterte nøkkeltall.

Kvinne og mann i samtale utendørs

Regnskap for små og mellomstore bedrifter

Stor eller liten? Eller kanskje noe midt i mellom? Da er du ikke alene. Over 95 % av alle norske virksomheter har mellom 1 og 50 ansatte, og disse små og mellomstore bedriftene er derfor selve ryggraden i norsk næringsliv. Ambisjonen må jo derfor bli å forenkle hverdagen til bedriftene, og gjøre det lettere for dem å gjøre jobben sin.

Nærbilde av kvinne som snakker med mann

HR og personal

De ansatte er selve navet i bedriften din, men HR og personal kan være vanskelig. Sitter du ofte alene med ansvaret? Skulle du gjerne hatt noen å spørre og sparre med? La oss sammen finne ut av hva som er best for din flokk, og skape motiverte ansatte.

Nærbilde av mann som åpner sin jobbveske

Innfordring og inkasso

Det verste som kan skje om du glemmer lommeboken din hjemme, er at du ikke får betalt for deg i butikken. Men når fakturaer går i glemmeboken, kan konsekvensen bli større. Vi i Aider ønsker likevel å unngå de store konsekvensene, og samtidig hjelper vi deg med få pengene dine på konto.

Ung kvinne og ung mann går utendørs og snakker

Utleie av personell

Midlertidig eller permanent: I blant oppstår et behov for kompetanse som virksomheten ikke kan dekke selv. Andre ganger har man et ønske om å kjøpe seg litt tid før en permanent løsning er på plass. Aider tilbyr både høyt kvalifisert spesialistkompetanse, regnskapsførere og øvrig administrativt personell for kortere eller lengre oppdrag.

Nærbilde av kvinne som taster på en laptop i et møte

Analyse og rapportering

I en tid med overflod av informasjon, blir det å forstå, tolke og analysere de tilgjengelige dataene stadig viktigere. Våre rådgivere og Xledgers rapporterings- og spørremuligheter hjelper deg med nettopp det, og sikrer oppdaterte nøkkeltall og beslutningsinformasjon.

Ung kvinne og ung mann i samtale på kontor

Lønnstjenester

Lønn er som melk og brød. Alle forventer at butikken har det i hylla si, men det snakkes ikke høyt om. Skulle butikken likevel gå tom, hadde det blitt bråk. Lønna skal være riktig, det er viktig for folk. Og det skal rett og slett bare funke.

Ung kvinne og ung mann i samtale under en lunsj

Prosjektregnskap

Hva er den hemmelige oppskriften for å lykkes med et prosjekt? Vi kan ikke love deg fasiten på det, for det er mange elementer som skal klaffe, og det finnes utallige tips, kurs og artikler om prosjektledelse. Men det vi kan si med sikkerhet er at øvelse gjør mester. Og skal man bli best i noe bør man høste erfaringer - både gode og dårlige.

Nærbilde av dame som trykker på en smarttelefon

Skybasert regnskap

Rett styringsverktøy gir gode resultater! Med alle nøkkeltall sømløst integrert i ett system får full du oversikt på ett blunk, kombinert med hjelp fra våre dyktige rådgivere når du trenger det.