AiderAider

Innfordring og inkasso

Det verste som kan skje om du glemmer lommeboken din hjemme, er at du ikke får betalt for deg i butikken. Men når fakturaer går i glemmeboken, kan konsekvensen bli større. Vi i Aider ønsker likevel å unngå de store konsekvensene, og samtidig hjelper vi deg med få pengene dine på konto.

Noen trenger hjelp til flislegging, andre trenger hjelp med å betale regninger i tide

Som næringsdrivende er du avhengig av å få betalt for det du leverer. Dessverre finnes det noen kunder som ikke betaler, og du må drive inn de forfalte pengekravene. Med våre innfordringstjenester hjelper vi deg med å håndtere hele eller deler av betalingsprosessen, fra ordrebekreftelse til pengene står på konto.

Innfordringstjenestene våre har gode løsninger både for deg og dine kunder, slik at utestående fordringer minimeres, uten at omdømme og relasjon blir skadelidende.

TA KONTAKT

John Allum

Seniorrådgiver, innfordring

90 91 56 26

- I Aider er vi opptatt av å finne effektive løsninger for både deg og kundene dine slik at relasjonen deres blir ivaretatt på en trygg og god måte, sier John Allum, seniorrådgiver på innfordring i Aider.

Smilende dame

Våre innfordrings- og inkassotjenester inkluderer:

  • Fakturering, purring og inkassovarsel i Xledger
  • Småinkasso
  • Rettslig inkasso
  • Langtidsinkasso
  • Opprydding i porteføljer
  • Utenlandsinkasso

Effektive løsninger – god kommunikasjon

God kommunikasjon og tilgjengelighet er avgjørende for å lykkes med innfordringstjenester. Våre rådgivere fører en aktiv og løsningsorientert dialog med skyldnerne. Vi jobber målrettet for å finne gode løsninger både for deg og for dine kunder slik at utestående fordringer minimeres, samtidig fokuserer vi på å bevare en god relasjon til kunden.

 

Automatiserte fakturerings- og inkassorutiner

Automatiserte fakturerings- og inkassorutiner sørger for at tap på utestående fordringer minimeres. Nettbaserte løsninger gjør at du har tilgang til oppdatert status for dine fordringer når som helst og hvor som helst. Alt du trenger er en smarttelefon eller laptop, og WIFI. Automatiske purringer og rutiner for inkassovarsel sikrer at du får pengene på konto raskere og smidigere, som igjen betyr bedre likviditet og frigjort tid til egen kjernevirksomhet.

– Inkasso øker sannsynligheten for at kunden din prioriterer å betale fakturaen fra nettopp din bedrift, og bedrer dermed likviditeten i selskapet, avslutter Allum.

Opplever du utfordringer med innbetaling fra kundene dine? Kontakt oss, så hjelper vi deg med å håndtere hele eller deler av betalingsprosessen