AiderAider

Regnskap og økonomi

Er du klar for morgendagens økonomitjenester? Enten du ønsker å outsource hele økonomifunksjonen, eller føre deler av regnskapet selv, har vi løsninger som passer for deg. Med våre skybaserte tjenester har du alltid tilgang til oppdaterte nøkkeltall.

hr-rådgivning

Trenger du mer tid til å følge opp kundene dine? Kontakt oss

Føler du at tiden ikke strekker til?

Tid er en lukrativ vare, som de fleste ønsker seg mer av. Og driver du en bedrift må det føres regnskap – som tar mye tid. Tid som heller kan brukes på verdiskapende arbeid, og på kundene dine.

Mange ønsker å gjøre regnskapsjobben selv, og noen ansetter en dedikert regnskapsfører. Det er fullt mulig å gjøre regnskapet internt, men det finnes likevel mange gode grunner til å outsource regnskapet ditt. Bedre tid og trygghet er bare et par av dem.

– Vi tilbyr fleksible og skalerbare avtaler, som kan endres i takt med din bedrifts behov, sier Bjørnar Fjeld, partner i Aider.

 

Ved å outsource regnskapstjenester hos Aider får du:

Alltid oppdatert og relevant kompetanse: Regnskap og lønn er oppgaver som stadig krever faglig fornyelse. Du kan være trygg på at vi alltid er oppdatert på de nyeste systemene og regnskapsfaget. Samtidig legger vi stor vekt på personlig rådgivning.

Effektivisering med ny teknologi: Vi er alltid oppdatert på de nyeste systemene. Gode systemer, automatisering og økt bruk av skybasert teknologi legger til rette for effektivisering ved å kutte ned på tungvinte og manuelle prosesser. Det betyr at du må bruke mindre tid, og vi får bedre tid til å gi deg oversiktlige vurderinger, sparring og gode råd.

Redusert sårbarhet ved utskifting og fravær: Vi er alltid tilgjengelige, og med oss har du et helt team i ryggen.

Effektiv justering av kapasitet tilpasset ditt behov: Enten du ønsker å outsource hele økonomifunksjonen, eller føre deler av regnskapet selv, så har vi løsninger som passer for deg. Med våre skybaserte tjenester har du alltid tilgang til oppdaterte nøkkeltall.

Ingen kostnader eller ansvar forbundet med sykefravær eller ferie: Vi tar ikke betalt for ferie eller sykdom, tvert imot er vi alltid tilgjengelige når du trenger oss. Aider har det fulle arbeidsgiveransvaret for utleid personell.

Er du klar for morgendagens økonomitjenester?

Enten du ønsker å outsource hele økonomifunksjonen, eller føre deler av regnskapet selv, har vi løsninger som passer for deg. Med våre skybaserte tjenester har du alltid tilgang til oppdaterte nøkkeltall.

Les mer om:

Ønsker du deg mer tid, mindre administrasjon og en økonomisk sparringspartner?

Med oss kan du bruke tiden din på kunder og verdiskapende arbeid. Ta kontakt så hjelper vi deg med rådgivning og regnskap