AiderAider
Hvitt kontorlandskap med en rød plastikkrobot

Teknologi

Alle snakker om automatisering og smarte systemløsninger. Vi gjør noe med det. I Aider skal vi alltid ligge helt i forkant – og med høy fart. Alltid skape verdier, alltid se fremover. Sammen med deg.

Implementering og opplæring

Kom raskt i gang med ditt nye system – og få mest mulig ut av det. Frykter du forvirring, motstand og ekstraarbeid når et nytt system skal tas i bruk? Ser du de åpenbare fordelene der fremme, men ønsker å sikre en rask og smidig overgang? Endringer kan ofte være vanskelig, men ikke med riktig hjelp.

Effektive arbeidsprosesser

Vi vet viktigheten av flyt. Bruker du mye tid på inngående transaksjoner? Har du noen gang fått en purring du ikke vet hva gjelder? Det er ikke deg det er noe galt med. Men kanskje er det noe å hente på kommunikasjonen mellom deg og regnskapsføreren din.

Integrasjoner

Savner du at de ulike systemene dine snakker med hverandre? Vi i Aider har egenutviklede integrasjoner mot forsystemer som timeføring, ressursplanlegging og prosjektoppfølging. I tillegg har vi et eget dedikert team – Grasp Labs – som utelukkende jobber med utvikling av nye integrasjoner.

Automatisering

Alle snakker om automatisering. Vi gjør noe med det. I Aider tror vi at det beste for alle – og for samfunnet – er om enhver får drive med det de er best på. Jobber du med de store tingene og de lange linjene, som å få virksomheten din til å vokse og tjene mer penger, må du holde blikket hevet.

Økonomisystemer

Ønsker du tilgang til oppdaterte nøkkeltall i sanntid? Lett tilgang på nøkkeltall, effektiv arbeidsdeling og en papirløs hverdag er bare noen av fordelene med våre økonomisystemer. De ulike systemene har ulike fordeler, og passer til ulike kunder. Ta en prat med oss om deg og ditt behov.