AiderAider

Implementering og opplæring

Kom raskt i gang med ditt nye system – og få mest mulig ut av det. Frykter du forvirring, motstand og ekstraarbeid når et nytt system skal tas i bruk? Ser du de åpenbare fordelene der fremme, men ønsker å sikre en rask og smidig overgang? Endringer kan ofte være vanskelig, men ikke med riktig hjelp.

Vi i Aider har lang erfaring med både å implementere nye systemer i virksomheter, konfigurere dem etter kundens behov – og gi tilstrekkelig opplæring.

Vår filosofi er å ruste deg til å hente ut mest mulig verdi der det er noe for deg å hente. Alt annet skal du slippe å forholde deg til. Vi har utviklet et eget verktøy for å implementere nye systemer på en effektiv og skikkelig måte – i nøyaktig det omfanget du ønsker. Uansett om dere bare trenger en kjapp innføring, eller vil ha tett oppfølging gjennom hele løpet, så er vi der. Med tålmodighet og gode råd.

– Vi ønsker jo at våre kunder skal få mest mulig ut av systemet sitt. Derfor tilpasser vi alltid opplæringen etter behov og forutsetninger, med alt fra videosnutter til grundige klasseromskurs, sier Bjørnar Fjeld, leder for IT og tech i Aider.

Stedsikon

Ønsker du effektiv implementering?

Skal du ta i bruk et nytt system i din virksomhet? Vi i Aider kan hjelpe deg med:

  • effektiv implementering i akkurat den skalaen du ønsker
  • konfigurering av systemet – både brukervennlig forenkling og tilleggsmoduler for mer avanserte funksjoner
  • skreddersydd opplæring
  • kontinuerlig rådgiving for maksimal utnyttelse av systemets potensial

I dag endrer arbeidsprosesser seg raskt. Da gjelder det å virkelig være bekvem med systemene. Vi i Aider gir deg grundige beskrivelser og matnyttig dokumentasjon, slik at du er på ditt mest omstillingsdyktige – og alltid beredt.

– Noen ønsker få funksjoner og maksimal brukervennlighet. Andre vil ha flere kombinasjonskontroller og moduler. Uansett hva du trenger, så ordner vi det sånn. Og til slutt gir vi deg ikke bare en fisk, vi lærer deg å fiske, avslutter Fjeld.

Ønsker du effektiv implementering av et nytt system i din virksomhet? Ta kontakt for å komme i gang