AiderAider

To nye selskaper inn i Aider: – Nå starter Østfold-satsingen for alvor

Exakt Regnskapsbyrå og Concepta Partner går inn i Aider – og med det går startskuddet for en eksplosiv regionsatsing. – Vi har en klar ambisjon om å bli Østfolds ledende kompetansehus innen regnskap, og nå er vi allerede godt på vei, sier Aider-leder Andreas Vik.

Nye kontorer i Fredrikstad og Rakkestad

Bare siden Aider i Sarpsborg åpnet dørene i august, har kontoret rukket å bli 10 medarbeidere. Når de to nye regnskap- og rådgivingsmiljøene – fra henholdsvis Fredrikstad og Rakkestad – nå blir en del av kompetansehuset, teller regionen over 40 Aidere.

– Vi representerer noe nytt, og i god Aider-stil har vi bygget opp et ganske utypisk regnskapsmiljø her i Østfold. Med tung tech-kompetanse og folk med mye energi har vi tiltrukket oss ambisiøse selskaper som ønsker å effektivisere arbeidsprosessene gjennom smartere bruk av teknologi. Og med disse sammenslåingene får vi en rigg som lar oss hjelpe enda flere potensielle kunder i Østfold.

TA KONTAKT

Robin Aleksander Olsen

Kontorleder, Sarpsborg • Regionsleder, Østfold • Statsautorisert regnskapsfører

90 29 97 98 LinkedIn

Muligheter uten pendling

Robin Aleksander Olsen, regionleder i Østfold, slutter seg til at dette markerer et nytt startpunkt for regionsatsingen. Ikke minst vil det bli enklere å tiltrekke seg enda flere flinke folk.

– Flere her på kontoret, meg inkludert, er hjemvendte østfoldinger. Med et nasjonalt kompetansehus i ditt eget nabolag er det ikke nødvendig å flytte til Oslo for å finne spennende jobber innen økonomiaksen. Du får alle mulighetene, men uten pendlingen, sier Olsen, som inviterer nysgjerrige regnskapsførere, økonomer og systemkonsulenter til å ta kontakt.

Bli en del av laget

– Vekst skaper nye muligheter, både for ansatte og kunder. Når vi nå får med oss folka i Fredrikstad og Rakkestad, får medarbeiderne våre enda flere utviklingsmuligheter, samtidig som vi kan gi et enda bredere tilbud til våre kunder.

Jørgen Nymo, kontorleder for nye Aider i Fredrikstad, forteller at det har vært mye sommerfugler i magen de siste månedene.

– Exakt Regnskapsbyrå er et 43 år gammelt selskap og en liten institusjon her i Fredrikstad, så det er en stor milepæl for oss å bli med på denne reisen. Men det er helt avgjørende for meg at medarbeiderne mine trives og får rom til å utvikle seg. I kompetansehuset Aider får de rett og slett mulighet til å ta det neste steget.

 

Lokalt forankret

Også i Rakkestad er det knyttet store forventninger til sammenslåingen. Det er over 20 år siden Vidar Andersen og Bjørg Dalane startet Concepta Partner – med en filosofi ikke helt ulik Aiders.

– Siden 2001 har vi levert et fullverdig konsept i grensesnittet mellom regnskap, rådgiving og økonomi. Men selv om vi med tiden er blitt 17 dyktige ansatte, ser vi at det er vanskelig å stå alene i denne bransjen. Vi trenger større muskler og enda mer tech-kompetanse, og da var Aider en perfekt match for oss, forteller Andersen.

Dalane er i likhet med de andre opptatt av alle mulighetene dette skaper for både eksisterende og nye medarbeidere. Men hun presiserer at også kundene vil nyte godt av sammenslåingen.

– Vi er fremdeles lokalt forankret, men får et nasjonalt kompetansehus å spille på. Vi får mer ressurser til å utvikle både systemer, integrasjoner og helt nye tjenesteområder. Samarbeidet med kundene blir like tett, men de får ganske enkelt flere muligheter dersom de skulle trenge andre typer spisskompetanse.